FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
FIGHT!
"mogu ga poš...."

UFC-ov prvak ponizio McGregora, no lajavi Irac i dalje zagonetno šuti: Kuha se povijesni okršaj?

UFC-ov prvak u velteru Kamaru Usman odlučio je do krajnjih granica isprovocirati Conora McGregora i natjerati ga da nazove Danu White i kaže: ''Organiziraj mi taj meč.''

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ponedjeljak se zakuhala priča da bi Conor McGregor mogao dobiti neočekivanu priliku postati UFC-ov prvak i u trećoj kategoriji nakon što je pokorio perolaku i laku diviziju. Menadžer Kamaru Usmana Abdelaziz ponudio je irskoj zvijezdi priliku da napadne pojas u velteru, o čemu je McGregor već pričao krajem prošle i početkom ove godine.

"Čini se da prvi izazivač želi borbu protiv Natea Diaza. Dobro za njega. Notorious, želiš li priliku za naslov prvaka? Dođi tatici. Usman će ti dati tu priliku i obećao je da te neće rušiti u prve dvije runde. Samo će te šamarati", napisao je Abdelaziz.

Irac je ostao nijem na tu prozivku, pa je Usman pojačao provokaciju ne bi li izazvao bilo kakvu reakciju od inače vrlo temperamentnog Irca.

gol expired Osim Luke Modrića nitko nije ovako uzdrmao dominaciju Cristiana Ronalda i Messija divider

"Zaista ne razumijem zašto želite da ovaj čovjek umre! Mogao bih ga i poše**ti u oktogonu da želim i on ne bi napravio NIŠTA", napisao je Usman.

Iako je sigurno vidio te dvije prozivke, McGregor i dalje nije reagirao na njih. Je li to zato što se nešto kuha oko te potencijalne borbe, za koju se šuška da bi se mogla dogoditi u srpnju?

Usman je svjestan da bi mu okršaj s McGregorom, koji bi ispisao povijest da osvoji naslov i u trećoj diviziji, donio veliku zaradu, mnogo veću nego da se bori s Masvidalom ili bilo kojim drugim velterašem.

gol expired Pogledajte kako je Ngannou udarao na početku karijere: Predator objavio snimku brutalnog prvog nokauta divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider