FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OVO NISMO OČEKIVALI

Težak poraz Robocopa: Kadestam nokautirao Roberta Soldića u drugoj rundi

Svoj dosad neupitno najteži poraz doživio je hrvatski MMA borac Roberto Soldić.

Roberto Soldić (Foto: Profimedia)

Niti u drugom nastupu pod okriljem ONE Championship organizacije, Roberto Soldić nije uspio doći do pobjede.

Nakon što je prošle godine doveden u jednom od njihovih najvećih i najznačajnijih poslova dosad, Soldić je prvo odradio borbu bez pobjednika Murata Ramazanova, a sad je nokautom poražen od Zebaztiana Kadestama.

Odlična prva runda dovela do opuštanja

Iako se znalo da protiv sebe nema bezazlenog protivnika, nego opakog nokautera i bivšeg ONE prvaka velter kategorije, Soldić je ipak bio veliki favorit pa je njegov poraz jednako toliko veliko iznenađenje.

Publika je vidjela borbu u kojoj je mogla uživati, a hrvatski borac je kroz prvih pet minuta pokazivao svu raskoš vlastitog talenta. Više puta je ozbiljno udarcima ugrozio Kadestama, no švedski borac je pokazao svoju čvrstinu i dao je time znak da se on nema namjeru predati.

Nažalost, kao da je ta prva runda previše podigla samopouzdanje u Soldića pa se on vrlo rano opustio, odnosno odmah na početku druge runde. I tu je primio udarac koji ga je istog trenutka omeo, a njegovom protivniku dao znak da je prilika stigla.

Šveđanin osjetio krv i tu je bilo gotovo

Kadestam je napao svime što posjeduje i vrlo brzo Soldića poslao udarcem na pod. Odmah se Roberto ustao i pokušao pobjeći, ali nevjerojatno agresivan bio je njegov protivnik, koji ga je ubacio u još jednu kanonadu udaraca. I po drugi put se nakon pada Soldić odmah ustao, ali na nogama se sve nastavilo kao do tada. Kadestam je pogodio još jedan precizan udarac, Soldić je pao na koljena, a sudac Herb Dean je tada odlučio kako je vidio dovoljno.

Soldić je ovim porazom svoj omjer doveo na 20 pobjeda i četiri poraza, a bit će zanimljivo popratiti kakve će mu sad biti ambicije. One s kojima je došao u ONE, da postane prvak u više različitih borilačkih sportova, sad će morati na neko vrijeme staviti sa strane.

Snimku završnice borbe možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider