FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OPET PAUZA

Joshua otkrio loše vijesti za Hrgovića: "Moj idući meč ugovoren je za prosinac"

Prozivka Filipa Hrgovića prema Anthonyju Joshui za sada nije upalila.

Anthony Joshua (Foto: Profimedia)

Vrlo dobar potez za budućnost svoje karijere napravio je Filip Hrgović otputovavši pretprošlog vikenda u London, na meč Anthonyja Joshue protiv Jermainea Franklina.

Pratio ga je iz jednog od prvih redova, gdje je dobio pažnju medija pa tako i priliku da na licu mjesta prozove Joshuu, što je i napravio.

Jared Anderson VIDEO Amerikanac koji proziva Hrgovića nastavio savršen niz nokauta divider

Ipak, Joshua se na to nije obazirao, a sad je putem Instagrama otkrio kad mu slijedi idući nastup. Rekao da je ima ugovoren meč za prosinac ove godine te da će se do tada oporavljati od ozljede doživljene u meču.

Hrgović mora što prije dogovoriti neki meč

Tko je protivnik nije naveo, ali za Hrgovića to nije niti bitno. Filipu je potreban meč što ranije, da bi se pripremio za kraj godine, kad bi njemu moglo uslijediti nešto veće od Joshue, a to je meč za tri svjetske titule, protiv pobjednika okršaja Oleksandra Usika i Daniela Duboisa.

Meč protiv Joshue bio bi sjajan za Filipa, no on zapravo niti nije dio njemu projiciranog puta prema titulu. Iako, da mu je ponuđen, Hrgović bi ga vjerojatno prihvatio. 

Filip Hrgović Filip Hrgović napokon je povukao jedan pravi potez za dobrobit karijere, no sad mora nastaviti tako divider

Ovo i dalje ne mijenja neko mišljenje većine kako Filip mora odraditi jedan meč do sredine ljeta, prije svega zbog toga da ostane aktivan, ali i da ostavi bolji dojam nego u meču protiv Zhileija Zhanga. Putem toga bi i lakše ušao u pregovore za najveći mogući meč, onaj kojem je trenutno bliže nego ikad, ali i dalje sve ovisi o puno faktora.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider