FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Treći najplaćeniji borac

VIDEO Masvidal izveo performans s Covingtonovom karticom na pozornici pa otkrio detalje novog ugovora

Policija i osiguranje morali razdvajati Covingtona i Masvidala na pozornici uvodne konferencije za medije UFC-a 272

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

MMA velteraši, Colby Covington i Jorge Masvidal, riješit će svoje nesuglasice ove nedjelje na UFC-u 272, a sudeći po uvodnoj konferenciji za medije imaju jako puno toga za raspraviti. Njihov okršaj moći ćete pratiti uživo na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro ili u snimci kroz dan na Novoj TV, ali već je "uvodna runda" na pozornici T-mobile Arene dala naslutiti kakav nasilan spektakl nam se sprema.

Ova presica bila im je prva prilika za susret oči u oči poslije raspada njihovog prijateljstva i nisu se štedjeli, uvrede su išle od granično primitivnih i djetinjastih do granično duhovitih, a Dana White stajao je između njih dvojice i gledao kako se svađaju kao osnovnoškolci. Za svaki slučaj svoju poziciju pojačao je s redom osiguranja i redom policije kako se glavni akteri ne bi pohvatali prije vremena.

gol expired VIDEO Procurila snimka potjere Caina Velasqueza i pedofila kojeg je pokušao ubiti divider

Masvidal stigao sa zlatnim kovčegom

U jednom trenutku situacija je izgledala toliko užareno da je White morao ukloniti sve sponzorske predmete sa stola jer su bili potencijalno opasni za okupljene. Kad su odradili uvodne pripreme, započeo je 30-minutni verbalni rat.

Iako su Masvidal i Covington odgovarali na pitanja medija, uglavnom se sve svodilo na međusobno vrijeđanje. Covington se fokusirao na Masvidalovu obitelj spominjujući njegovu bivšu suprugu i probleme s alimentacijom.

U međuvremenu, Masvidal je sjedio iza zlatnog kovčega u kojem je bio mali TV sa snimkom na kojoj upaljačem pali Covingtonovu UFC karticu za razmjenu. Cijeli događaj je ranije snimio i vrtio na malom ekranu koji je bio u kutiji za trajanja presice.

gol expired VIDEO Ovako ste odgovorili na MMA Challenge - ''Masvidalovo leteće koljeno'' divider

Samo Conor i Adesanya ispred Masvidala

Uspjeli su se zakačiti i oko love, Covington je spomenuo Masvidalu prodaju pretplata i odbrusio nešto u stilu neka "radije misli na prodaju PPV-ova“, a Masvidal mu je odgovorio kako ga po novom ugovoru ne plaćaju po postotku od prodaje pretplata, nego dobiva fiksan iznos koji ga čini jednim od najbolje plaćenih UFC-ovih boraca. Preciznije trećim najplaćenijim iza nedodirljivog Conora McGregora i Israela Adesanye.

Covngton je nastavio vaditi prljavo rublje otpuživši Masvidalovog trenera Mikea Browna za upotrebu stereoida dok je još bio aktivan borac, a sve su podvukli prepiranjem tko je najdraži borac bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

White ih za kraj nije pustio na metar jednog od drugog na završnom sučeljavanju, a završno poglavlje ove sapunice dobit ćemo u nedjelju kad se zatvore vrata oktogona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX