FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dramatične scene

VIDEO Procurila snimka potjere Caina Velasqueza i pedofila kojeg je pokušao ubiti

Bivši UFC-ov prvak Cain Velasquez optužen je za ubojstvo i prijeti mu 20 godina zatvora, a sad je izašla snimka potjere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon što je bivši UFC-ov teškaški prvak Cain Velasquez optužen za pokušaj ubojstva pojavila se dramatična snimka automobilske potjere u kojoj navodno pokušava uhvatiti čovjeka kojeg je ranije upucao.

Velasquezu prijeti optužba za pokušaj ubojstva i nekoliko optužbi za napad smrtonosnim oružjem čovjeku kojeg je susreo u prometu u San Joseu. Velasquez je pratio roditelje 43-godišnjeg Harryja Goulartea, koji je prošli tjedan uhićen i optužen za zlostavljanje Velasquezove maloljetne rođakinje. Kad su ga roditelji pokupili, Velasquez je krenuo u potjeru i zapucao na njihovo vozilo.

gol expired Potvrđena šokantna vijest: Cain Velasquez optužen za pokušaj ubojstva! divider

U jednom trenutku potjere uspio se zabiti u njihovo vozilo svojim automobilom prije nego je ispalio nekoliko hitaca u njihovom smjeru. Jedan od njih pogodio je Goularteovog očuha.

Izašla snimka s pametnog telefona

Na snimci s pametnog telefona, koju je nabavio NBC, vidi se kako Velasquezov terenac ganja automobil s rupama od metaka i udubinama na suvozačevoj strani. Snimka traje samo 10-ak sekundi i otkriva samo djelić onoga što se dogodilo.

gol expired Cain Velasquez završio u pritvoru zbog sudjelovanja u pucnjavi? Detalji cure na kapaljku divider

Velasquez je navodno poludio kad je njegova bliska rođakinja otkrila vlastima kako ih muškarac zlostavlja u domu koji vodi Goularteova majka, a čiji je klijent Velasquezova obitelj. Policija ga je privela i odgodila njegovo saslušanje do sljedećeg tjedna. Do tad će biti u pritvoru, a ako ga osude, prijeti mu 20 godina do doživotne kazne zakona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider