FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
TKO ĆE DOČEKATI!?

Jon Jones upozorava Stipu Miočića: "Ostavi se posla vatrogasca!"

Krenule su mentalne igrice između Jona Jonesa i Stipe Miočića.

Iako službene potvrde od vodstva UFC-a još nema, sve se čini da ćemo Stipu Miočića i Jona Jonesa gledati u srpnju na UFC 290 priredbi. 

Samopouzdanje vjerojatno nikad veće

To je vrlo blizu i ne čudi nas što su i mentalne igrice između boraca već krenule. Ali, i nabijanje samopouzdanjem. Znamo da Jonesu njega u pravilu ne nedostaje, no na konferenciji za medije nakon jutros održane UFC 285 priredbe otkrio je kako će na ljeto biti još bolji.

Stipe Miočić VIDEO Pročitali s usana što je Stipe govorio dok ga je Jones prozivao: Novom prvaku neće se svidjeti! divider

"Vjerujem da ću u svoju iduću borbu ući s još većom dozom samopouzdanja. Izgledat ću sjajno i bit ću još izdržljiviji. To će biti borac kojeg je jako teško pobijediti", rekao je Jones, koji je vjerojatno imao nekih upitnika prije ove borbe, po pitanje vlastitog stanja, budući da ga ipak nije tri godine bilo u borilištu.

Nakon što je ovako impresivno poništio "ring rust", takvih problema više svakako nema.

"Ima boraca koji su vrhunski u određenim aspektima borbe, ali nitko to ne kombinira tako dobro kao ja i zbog toga se nikoga ne bojim", dodao je.

"Sve što imam posvetit ću samo Miočiću"

Onda se okrenuo Miočiću, za kojeg je više puno ponovio kako ga jako cijeni, ali i da je upravo to razlog zašto ništa ne namjerava prepustiti slučaju. Isto je preporučio i Stipi.

"S puno poštovanja ovo ću poručiti Stipu. Ja bih posao vatrogasca na neko vrijeme ostavio sa strane. Ponavljam, govorim to s poštovanjem. Moj cijeli svijet bit će fokusiran na njega i na to da postanem najveći teškaš u povijesti. Dat ću u to sve što imam", rekao je iz jednog daha, nastavivši:

"Stipe govori o tome kako je već sad teži od mene i mislim da je time njegova glava već sad na krivoj poziciji. Neće biti mlađi nego što je sad, neće više nikad biti brži. Neću Stipu Miočića samo pobijediti, nego ću ga i završiti unutar prve tri runde."

Vrijeđanja između ova dva velikog borca neće biti. No, ovakvih izjava ćemo se sigurno naslušati. I ne smeta nam to, vjerojatno će nam tako vrijeme do borbe brže proći. A onda slijedi show!

Može li Stipe Miočić u srpnju zaustaviti Jona Jonesa?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider