FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
preko stipinih leđa

Jones se oglasio o borbi s Miočićem i odgovorio Whiteu pa obrisao komentare

Jon Jones nastavlja svoj rat sa šefom UFC-a, ovaj put preko leđa Stipe Miočića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je bivši teškaški prvak Stipe Miočić nedavno najavio povratak borbama, ubrzo se njegovo ime našlo u ustima Dane Whitea, koji ga je spomenuo u kontekstu borbe s Jonom Jonesom. Ne bi Stipe imao ništa protiv te superborbe koja bi mu donijelo dosta novca, no Jones ipak ima nešto drukčije planove.

Miočić je malo uvučen u iscrpljujući psihološki rat između gazde UFC-a i Jonesa, koji se ne mogu dogovoriti oko plaće za borbu koju svi žele, onu s Francisom Ngannouom. White u tom ratu uz Miočića koristi i Derricka Lewisa, za kojeg već priča da je siguran sljedeći protivnik Ngannoua.

''Ne uzbuđujte se jer neću se boriti protiv Stipe'', napisao je na Twitteru Jones.

''Nisam tu zbog toga. Mogu se s njim boriti jedino za pojas. S tim nemam problema. Spreman sam čekati na onu najveću borbu. Imam 33 godine, osjećam se sjajno i nastavljam se ubijati od treninga'', napisao je Jones i uputio poruku Dani Whiteu.

Kasnije je te poruke izbrisao, no to je već poznati način komunikacije Jonesa kad se radi o sličnim temama. Jones traži više od 10 milijuna dolara, White mu ne misli toliko platiti i zasad superborbu nećemo gledati.

Hoće li Lewis biti sljedeći protiv Ngannoua, možda već u kolovozu, ili će se White i Jones naći kad je riječ o novcu? Sigurni smo da će to natezanje trajati još tjednima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider