FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
skinuo mcgregora u detalj

Isporučio jedan od najbrutalnijih nokauta letećim koljenom pa molio za svog suparnika

Jonas Bilharinho isporučio je najbrutalniji nokaut koljenom na malo poznatoj brazilskoj MMA organizaciji.

Leteće koljeno, Bilharinho (Screenshot)

Brazil je, osim po sjajnim nogometašima, poznat i po odličnim MMA borcima. Brazilski eventi nerijetko na svojim priredbama izbace sjajne talentirane borce, a jedan je od njih i Jonas Bilharinho.

Čovjek nadimka "Speed" (brzina) tri i pol godine nije se borio, no kada se vratio, učinio je to na spektakularan način. On je u posljednjoj minuti prve runde brutalnim letećim koljenom nokautirao Juniora Duartea, a zatim molio da je s njim sve u redu.

Bilharinho ga je najprije oborio na tlo desnim krošeom i tu je sudac već vjerojatno trebao prekinuti borbu. Duarte se nekako obranio, pridigao na noge i zatim počeo teturati unazad prema ogradi. Osjetivši da je njegov suparnik u teškoj situaciji, Bilharinho se zaletio, skočio u zrak i koljenom nokautirao svog suparnika.

Postava Cityja kod Palacea (Izvor: Opta) Guardiola opet našao rješenje: Zašto je ova Cityjeva formacija nevjerojatna divider

Duarte je pao na tlo i ostao nepomično ležati. Bilharinho se odmah bacio na koljena i počeo moliti da je s njim sve u redu. Vidjelo se na njegovu izrazu lica da je zabrinut za zdravlje svog suparnika.

Mnogi su odmah ovaj atraktivni nokaut proglasili najboljim ove godine i jednim od najboljih ikad viđenih. Bio je, primjerice, mnogo čišći od nokauta Jorgea Masvidala na Benu Askrenu.

Nekima ime Jonas Bilharinho zvuči poznato? To je zato što je on 2015. godine bio zadužen da "skine" i simulira poteze Conora McGregora uoči borbe protiv Josea Alda. On je tada bio u kampu tadašnjeg šampiona, koji je potom bio nokautiran za svega 13 sekundi.

Cormier moli Miočića za treću borbu Cormier i Miočić se susreli na UFC eventu u Bostonu: DC u prijenosu uživo molio Stipu da mu pruži još jednu priliku divider

Zanimljivo, Bilharinho je u karijeri upisao sedam pobjeda, samo jedan poraz i jedan remi. Jedini poraz karijere upisao je u tom posljednjem spomenutom meču prije tri i pol godine, nakon čega se povukao iz MMA svijeta do proteklog vikenda.

S obzirom na njegov talent i svestranost koju je pokazao u svojim dosadašnjim MMA mečevima, nadamo se da bismo Bilharinha mogli vidjeti u nekoj od boljih MMA promocija, s mnogo kvalitetnijim borcima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider