FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uvredljive poruke

Jedan od najvećih boraca svih vremena opet šokira: ''Ne, nisam ja na steroidima, ti si samo pi*****''

Jon Jones je putem društvenih mreža poslao još jednu poruku svim ljudima koji ga kritiziraju zbog pada na doping testu.

Jon Jones (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jon Jones je prvi put pao na doping testu uoči UFC-a 200. Tada je suspendiran na godinu dana, a u tijelu su mu pronađeni clomiphene i letrozol. No nakon toga je zločesti dečko UFC-a opet bio pozitivan na nedopuštena sredstva.

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena je u srpnju nakon UFC-a 214 i pobjede nad Danielom Cormierom bio pozitivan na steroid turinabol. Od tada traje njegova borba za dokazivanje nevinosti, a hoće li se ubrzo opet boriti saznat ćemo nakon 27. veljače kada ima saslušanje pred Sportskom komisijom Kalifornije. 

Jones je zbog toga prošle godine izgubio UFC-ov pojas prvaka u poluteškoj kategoriji, a istinski šampion postao je Daniel Cormier, koji će se u srpnju boriti protiv Stipe Miočića za naslov u teškoj kategoriji.

''Bones'' je u svoju obranu rekao kako je nesvjesno uzimao kontaminirane suplemente te se nada da će uspjeti dokazati nevinost i izbjeći višegodišnju suspenziju. Zasad su nagađanja takva da bi se mogao vratiti već ove godine, a UFC bi ga unatoč svemu volio ponovno vidjeti u oktogonu.

U međuvremenu, Jones se obračunava s ljudima koji ga kritiziraju. Nakon Twitter poruke u kojoj je svim hejterima poručio da ga ''po****'', Jones se prebacio na Instagram gdje je objavio fotografiju s porukom:

''Ne, nisam ja na steroidima, ti si samo pi*****.''

 

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider