FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"definitivno sam voljan"

Jon Jones nakon 10. obrane naslova otkrio: "Borio bih se sa Stipom Miočićem"

Stipe Miočić mogao bi biti jedan od suparnika Jona Jonesa u budućnosti.

Jon Jones vs. Stipe Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jon Jones po jubilarni je 10. put obranio titulu UFC prvaka u poluteškoj kategoriji, no ovaj put najteže do sada. Iako se ozlijedio početkom druge runde, Thiago Santos priuštio je pakao po mnogima najboljem borcu svih vremena i odveo ga do pete runde. 

U konačnici su dva suca dala pobjedu Jonesu, a jedan Santosu, pa je američki borac slavio podijeljenom sudačkom odlukom. 

Nakon borbe obojica su trebala pomoć pri izlasku iz oktogona, a zatim je uslijedila konferencija za medije. Upitan o nadolazećoj borbi Stipe Miočića i Daniela Cormiera, Jones je otkrio da je spreman izaći u oktogon i s američkim borcem hrvatskih korijena!

"Da, definitivno sam voljan boriti se s Miočićem također. Radije bih se borio s Cormierom jer mislim da protiv njega imam recept za pobjedu, ali borio bih se i sa Stipom", rekao je Jones pa malo stao na kočnicu. 

"Da budem iskren, moja je strast u poluteškoj kategoriji. Dolaze novi izazivači i puno je tu posla. Ljudi govore da sam očistio diviziju, ali ja se s tim ne slažem."

Iako je znao reći da nema volje odraditi novi meč protiv Daniela Cormiera, Jones je ovoga puta rekao da je zainteresiran, ali samo ako im UFC ponudi dovoljno velik honorar. 

"To će biti velika borba i mislim da je jedini razlog zašto se borba još nije dogodila zbog UFC-ova rasporeda. Kada UFC bude spreman za borbu, znaju da imaju dva tipa koji mogu i hoće. Doći će nam s ponudom i reći 'ovoliko ste plaćeni', i siguran sam da ćemo Cormier i ja biti sretni", rekao je Jones.

Podsjetimo i da je Jones već dobio pitanje o borbi protiv Miočića još kada je Stipe bio prvak, ali se tada povukao i rekao da nije lud da dobije batine. 

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) UFC potvrdio borbu koja se dugo čekala: Miočić dobio priliku za revanš protiv Cormiera! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider