FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prijenos na gol.hr-u

Jones uskoro ponovo u UFC-ovom oktogonu: Kako će izgledati s toliko mišića

Jon Jones i Ciryl Gane borit će se za teškaški pojas na UFC-u 285 uz izravan prijenos na gol.hr-u.

Sitno brojimo do povratka, prema mnogima, najvećeg borca slobodne borbe svih vremena – Jona Jonesa, 35–godišnji Amerikanac godinama je vladao poluteškom kategorijom i onda je najavio napad na titulu teškaškog prvaka. Nakon tri godine stanke, Jones u oktogon ulazi protiv super opasnog Francuza Ciryla Ganea na UFC-u 285. Sve to moći ćete gledati u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro ili kasnije u snimci na Novoj TV.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Čekanje je gotovo. Jon Jones je nedavno priznao – u poluteškoj sam prestao osjećati strah zato sam trebao nove izazove. Francis Nganou je otišao iz UFC-a pa je za debi dobio Ciryla Ganea. Mnogi se pitaju kako će Jones izgledati sa puno više mišićne mase, hoće li imati brzinu i izdržljivost kao u poluteškoj.

Osjeća se bolje kao teškaš

''Osjećam se mnogo bolje kao teškaš. Osjećam kao da sada mogu bolje osjetiti snagu. Vjerujem da sam fizički jedan od najsnažnijih teškaša u UFC-u. Dolazim biti teškaški prvak svijeta“, priča Jon Jones.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Fantastični Francuz je u devet UFC mečeva upisao samo poraz. Slovi kao tehnički ponajbolji borac u borbi na nogama teške kategorije. Smireni Gane iznimno respektira Jonesa, ali naravno vjeruje u svoje kvalitete…

''Ne mogu dočekati borbu protiv tog tipa. On je pravi prvak. Iznimno ga poštujem zbog karijere, ali protiv mene će biti drugačije“, kaže Gane.

Prednost u hrvanju

Jones ima sjajno hrvanje s kojim je neutralizirao svojedobno i Daniela Cormiera. Vidjeli smo da je Gane imao problema s hrvanjem protiv Ngannoua. S druge strane Francuz je sjajan parteraš i puno je taktičkih upitnika oko ove borbe.

''Sampouzdan sam. Vjerujem u sebe. Jon Jones, tvoje vrijeme je prošlo. Sad je moje vrijeme“, smatra Gane.

''Imam obavezu prema svojoj ostavštini, dati sve od sebe i pokazati svoj talent u kavezu da ga svijet vidi. To ću i učiniti“, rekao je Jones.

Hoće li Gane biti pravi problem za Jonesa vidjet ćemo u noći sa subote na nedjelju uživo na gol.hr od četiri ujutro. I u nedjelju navečer u snimci na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider