FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
cijela poljska je bdijela

Atraktivna UFC-ovka burno proslavila pobjedu Blachowicza: "Tako je je*ote, imamo novog prvaka"

Lijepa Poljakinja burno je proslavila UFC naslov svog sunarodnjaka Jana Blachowicza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša UFC-ova prvakinja Joanna Jedrzejczyk burno je proslavila pobjedu svog sunarodnjaka Jana Blachowicza koji je postao novi UFC prvak poluteške kategorije.

On je u sunaslovnoj borbi UFC-a 253 tehničkim nokautom pobijedio Dominicka Reyesa te pritom postao najstariji borac u povijesti organizacije koji je po prvi put uzeo pojas prvaka.

Joanna je bila stručna sukomentatorica u poljskoj POLSAT televiziji za ovaj event koji je cijela Poljska čekala i gledala. Poljaci su inače veliki fanatici kada je MMA u pitanju, uostalom imaju i svoju organizaciju koja je po mnogima među najboljima na svijetu.

gol expired Ova dvojica nisu normalni: Bili su najmanje atraktivan par na papiru, a na kraju su pružili pravi spektakl divider

"Tako je je*ote, imamo novog prvaka! Je*eni Jan Blachowicz", rekla je između ostalog uzbuđena Joanna, koja je miksala poljski i engleski jezik u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Njezinu reakciju i proslavu pogledajte u priloženom videu, a pobjedu Blachowicza možete pogledati u videu na vrhu članka.

Ako ste propustili UFC 253 event, snimku istog možete pogledati u večernjem terminu iza 23 sata na Novoj TV.

gol expired Veličanstvena MMA karijera konačno je dobila svoj vrhunac: Poput Miočića šokirao svijet i ispisao povijest divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider