FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najbolja runda godine?

Ova dvojica nisu normalni: Bili su najmanje atraktivan par na papiru, a na kraju su pružili pravi spektakl

Dvojac iz muha kategorije pružio je MMA fanovima pravi spektakl u sklopu UFC 253 eventa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Muha kategorija u MMA-u jedna je od najmanje atraktivnih kada je ukus fanova u pitanju. Zbog manje građe i tjelesne težine nema brutalnih udaraca i nokauta, odnosno onog zbog čega brojni fanovi prate MMA.

No, Brandon Royval i Kai-Kara France u potpunosti su zadovoljili i najzahtjevnije MMA fanove s načinom na koji su odradili punu rundu i 48 sekundi druge dionice na UFC 253 eventu u Abu Dhabiju. U konačnici je slavio autsajder Royval, koji je ugušio Francea početkom druge runde.

gol expired Veličanstvena MMA karijera konačno je dobila svoj vrhunac: Poput Miočića šokirao svijet i ispisao povijest divider

Meč je otvoren brutalnim izmjenama nakon kojih je Royval bio taj koji je imao prednost i priliku da završi meč, no France se konstantno izvlačio čudesnim potezima. Na njegovu žalost nije pronašao način da se izvuče iz giljotinje koju mu je Royval složio na samom početku druge dionice.

Pogledajte kako su dečki najniže težinske kategorije u UFC-u zaradili svoj novac, ali i isplatili fanovima novac koji su uložili u pay-per-view paket za ovaj UFC event.

gol expired Israel Adesanya začepio usta kritičarima i brutalnim nokautom obranio naslov UFC prvaka divider

ISRAEL ADESANYA BRUTALNO NOKAUTIRAO PAULA COSTU

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider