FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
slažete li se?

Jedini čovjek koji je u UFC-u pobijedio McGregora stao na njegovu stranu: ''Momci, nasamareni ste''

Nate Diaz u svojoj je poruci na Twitteru za sve optužio onog tko je započeo cijelu stvar.

Nate Diaz i Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Neviđenu je strku u MMA svijetu izazvao je incident u kojem je Conor McGregor u napadu ludila razbio prozor na minibusu u kojem se nalazio dio boraca UFC 223 spektakla (nedjelja, 4:00, uživo GOL.hr).

Komadi stakla pali su na glavu Michaela Chiese koji je zbog toga otpao iz glavnog dijela programa UFC večeri u Brooklynu. On je tako postao kolateralna žrtva između zaraćenih strana, s jedne strane Conora McGregora te Khabiba Nurmagomedova s druge.

Ruski borac dagestanskog porijekla ovog se vikenda bori za pojas prvaka lake kategorije u kojoj je vladao i McGregor, kojem je napokon naslov i oduzet jer ga predugo nije branio. No ovo je godina u kojoj se spremao veliki povratak ludog Irca nakon borbe s Mayweatherom koja je zabavila mase, ali i napunila džepove obojice.

Za mnoge je cijeli ovaj incident, nakon kojeg se McGregor sam prijavio na policiju, tek uvertira za buduću superborbu njega i Khabiba. I to je potpuno jasno, samo što je Conor ovaj put zbilja pretjerao u svom ''scenskom nastupu''.

Razlog za napad na Nurmagomedova, koji je na kraju ispao kao napad na cijeli autobus, bio je incident koji se prije nekoliko dana dogodio u hotelu. Tada je naime Khabib sa cijelom svitom prijetio Artemu Lobovu, borcu iz McGregorova tima, koji je pak skinut s programa UFC 223 jer se nalazio u ekipi koja je kasnije divljala s McGregorom.

Zanimljiv stav velikog McGregorova ''neprijatelja''

Dolazak Irca u New York nije bio najavljen, ali se on pojavio navodno kad je vidio ''napad'' na Lobova. Tako misli i još jedan zločesti dečko ovog sporta, Nate Diaz. Upravo je on čovjek koji je, doduše u velter-kategoriji, jedini u UFC-u pobijedio McGregora. Conor je slavio u revanšu u borbi koja je proglašena najboljom u povijesti UFC-a! Čini se kako ovaj put nije protiv svog najvećeg ''neprijatelja''.

''Khabib nije smio maltretirati tog dečka kada je bio sam, kao nekakav nasilnik. I onda još očekuje da mu se to neće vratiti. Kao da je j***** početnik. A onda je još ostao u busu. Ha ha ha! Momci, nasamareni ste!'' objavio je Diaz na Twitteru.

Poslije je dodao da ga se ovaj incident ne tiče, ali očito je stao na stranu McGregora te za sve optužio Nurmagomedova. Irčevo ludilo zbilja se ne može opravdati, no je li mu Khabib dao razloga da ovaj pokaže ''mišiće'' te još jednom sva svjetla pozornice usmjeri na sebe, procijenite sami.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider