FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"staklene" noge

Je li propala jedna od najvećih UFC-ovih nada? "Samo je pitanje kada će ga pravi momci dohvatiti i dokrajčiti"

Sean O'Malley bio je jedan od onih boraca kojem su predviđali veliku popularnost, a UFC se nadao da će doseći razinu Conora McGregora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na glavnom programu UFC-a 260 u Las Vegasu, koji možete gledati uživo na gol.hr-u noćas od 4 sata ujutro te u snimci na Novoj TV od 22.30, vidjet ćemo okršaj Stipe Miočića i Francisa Ngannoua za titulu prvaka teške kategorije. Bit će to njihov drugi dvoboj nakon što je Stipe slavio u siječnju 2018. godine jednoglasnom sudačkom odlukom.

Na glavnom programu naći će se i velika nada UFC-a, koja nije iskoristila svoj puni potencijal, ponajviše zahvaljujući ozljedama noge s kojom ima velikih problema. Riječ je o Seanu "Sugar" O'Malleyju, atraktivnom borcu sa sjajnom tehnikom i stilom.

Upravo su o njemu u novom izdanju emisije Lucky Punch razgovarali stručni sukomentatori Nove TV za borilačke sportove Dražen Forgač i Zelg Galešić.

gol expired VIDEO: Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak! divider

"On je bio velika nada UFC-a na kojeg su računali. No ima problema s ozljedom te noge. Izgubio je zadnji meč od prečvrstog protivnika za njega, koji ga je dobro razradio niskim kickovima. Ali evo ga opet na main cardu što znači da UFC očito vjeruje u njega. Vidjet ćemo. Talentiran je svakako. Ima dobru priču iza sebe, dobar je za promociju, ali treba to popratiti i u oktogonu", kazao je Forgač.

Zelg Galešić je malo drugačijeg mišljenja.

"Ovaj protivnik (Almeida) je doveden baš po mjeri za O'Malleyja. Poslužen na pladnju. Izgubio je zadnje tri borbe i izgledao je užasno. S ovim se želi stvariti hype oko njega koji će trajati do prvog ozbiljnijeg meča. Po meni je on vrlo limitiran borac kojem su našli slabu točku i samo je pitanje vremena kada će ga pravi momci dohvatiti i dokrajčiti", smatra Galešić.

Izravni prijenos UFC 260 počinje noćas, 28. ožujka, od 4:00 na gol.hr-u, dok je snimka na Novoj TV od 22.30.

gol expired Podsjetnik na prvi okršaj Miočića i Ngannoua: Kamerunac je bio konkurentan tri i pol minute, a onda je uslijedio Stipin šou divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX