FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sjetio se japana

VIDEO: Je li ovo trenutak kad je McGregoru napukla kost prije loma? Legenda misli da jest

Conor McGregor upao je u probleme već na početku meča s Dustinom Poirierom.

Čini se da je detektiran trenutak početka kraja Conora McGregora u borbi s Dustinom Poirierom na UFC 264 spektaklu u Las Vegasu. Radi se o 20. sekundi borbe kada je Irac uputio jedan žestoki low-kick koji je pogodio Poiriera kod koljena.

Radi se o trenutku na koji je Poirier upozorio nakon same borbe kada je rekao da je nešto osjetio, a onda je pokazao prstom prema Conorovoj nozi. Taj trenutak možete vidjeti na samom početku našeg videa na vrhu članka.

''Kad sam pokazao prema njemu, to je bilo jer sam osjetio da sam mu dobro blokirao udarac. Tada je došlo do pucanja'', rekao je Poirier, dok je McGregor uzvratio kako to nije bilo tada jer tvrdi da se radi o čistoj nesreći.

Tragom izjave Poiriera na cijeli se događaj osvrnula MMA legenda Bas Rutten. On je podržao tu teoriju temeljem jednoga svog iskustva iz borbe.

McGregor - Poirier 3 Pogledajte zašto je Poirier poludio na McGregora dok ga je imao na leđima: Taj lik je smeće! divider

''Conor je udario, a Dustin lagano podiže svoju nogu, taman da Conor pogodi bočnu stranu Dustinova koljena. Ako popipate taj dio svoga koljena, osjetit ćete tvrdu kost. Conor nije učvrstio nogu kod udarca i gležanj je bio opušten. To bi mogao biti taj trenutak kada je došlo do napuknuća, a ono se povećavalo svakim udarcem dok gležanj nije rekao 'gotov sam''', objasnio je Rutten na svojoj stranici na Facebooku.

Poirier pokazuje da je nešto osjetio Poirier pokazuje da je nešto osjetio (Foto: Screenshot)

Ipak, ogradio se riječima da on nije liječnik, a postoji teorija kako je jedna blokada laktom uzrokovala puknuće. Nizozemac je taj slučaj povezao s jednim svojim iz Japana.

''Odlučio sam napraviti zahvat na peti i kad sam čuo da je nešto puklo, odmah sam pustio koljeno protivnika. I sudac je čuo, ali se protivnik digao i htio nastaviti. Sudac i ja smo se gledali. No goljenična kost nije pukla, već samo napukla. Nastavili smo borbu i nakon nekoliko udarca i blokada njegova je potkoljenica pukla do kraja.''

Conor McGregor McGregor objavio snimku iz bolnice nakon operacije i poslao poruku Poirieru divider

''Dakle, on se i dalje nakon onog zvuka puknuća normalno kretao dok nije slomio nogu do kraja, a možda se isto dogodilo i ovdje. Kada udarite nekoga, a niste dovoljno stisnuli šaku, ona može puknuti. Isto je i s nogom na kojoj je opušteni mišić.''

McGregor je uspješno operiran, stavljeni su mu vijci i pločice u nogu kako bi spojili puknute tibiju i fibulu, a na štakama će provesti najmanje cijelo ljeto.

Treba li McGregor dobiti novu šansu protiv Poiriera?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider