FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prljavi trikovi

Pogledajte zašto je Poirier poludio na McGregora dok ga je imao na leđima: Taj lik je smeće!

Američki borac poslije borbe je bio vrlo emotivan i Roganu je objasnio što ga je iznerviralo u borbi.

McGregor - Poirier 3 (Foto: Screenshot)

Sinoćnji spektakularni UFC 264 završio je razočaravajućim prekidom borbe Dustina Poiriera i Conora McGregora u prvoj rundi. Američki borac je izašao iz kaveza uzdignute ruke, a Irac izgleda jako teško podnosi poraz.

U intervjuu poslije borbe Poirier je rekao za Conora da je smeće optuživši ga za guranje prstiju u rukavice pri kraju prve runde.

"Povlačio me i pokušao sam to reći Hearbu Deanu... Ma, taj lik je smeće," rekao je ljutiti Poirier poslije borbe u mikrofon Joea Rogana.

  Conor McGregor Khabib se odmah javio i spustio McGregoru, borci u nevjerici nakon loma noge

Taj detalj jasno se vidi u borbi jer je Amerikanac pri kraju runde neobjašnjivo ustao nešto protestirajući sucu Hearbu Deanu dok je imao McGregora na pladnju. To je učinio jer mu je Irac zavukao prste u rukavice i povlačio ga prema sebi kako bi ga lakše udario nogom, a to je jasno zabranjeno pravilima.

Mnogi navijači na to su reagirali na društvenim mrežama, a pojedini su otišli tako daleko da optužuju Deana kako često favorizira McGregora i dopušta mu takve stvari, slično kao i s udarcem koljenom u glavu Khabiba Nurmagomedova na podu u njihovoj međusobnoj borbi.

Treba li McGregor dobiti novu šansu protiv Poiriera?

McGregor je poslije borbe gnjusno vrijeđao Poiriera, a njihov obračun nastavio je i na društvenim mrežama podijelivši na Twitteru jedan od komentara u kojem napadaju Deana komentirajući:

"Gdje će, sudac?"

Mislio je na Dustina Poiriera koji je se pokušao ustati frustriran jer ga Irac ilegalno zaustavlja…

Pogledajte završnicu borbe Poiroer - McGregor

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati