FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Svi znate tko je kralj"

Ngannou smiruje novog prvaka: "Svaka čast Ganeu, ali ovo nije bila borba ni za prvog izazivača, to je Stipino mjesto"

Ova poslastica očekuje se krajem tekuće kalendarske godine

Francuski MMA borac Cyril Gane pobijedio je Derricka Lewisa tehničkim nokautom u trećoj rundi u glavnoj borbi večeri na UFC-u 265 u Houstonu i uzeo privremeni pojas teškaškog prvaka iz ruku Francisa Ngannoua.

Sjajni kamerunski borac izgubio je pojas jer ga nije bio spreman braniti u kolovozu pa je priliku dobio njegov bivši sparing partner i proizvod iste MMA škole koja je borilačkom sportu dala i Ngannoua.

Ngannouove društvene mreže bile su jasno prva internetska adresa koju su mnogi ukucali poslije ove borbe, a on je bio spreman:

"Impresivan nastup Ganea! Sad je legitiman izazivač za titulu. Vidimo se uskoro, dečko. Kad znaš, znaš,“ objavio je društvenim mrežama Ngannou poslije borbe.

Uoči početka glavne borbe večeri objavio je video na društvenim mrežama s porukom za navijače i oba borca:

"Uživat ćemo u glavnoj borbi večeri,“ diplomatski je ispalio za početak pa nastavio puno bezobraznije:

"Ali svi znate tko je kralj. Ovo je borba za mjesto drugog izazivača, čak nije ni za mjesto prvog izazivača jer je prvi izazivač Stipe,“ nasmijao se Ngannou.
Kamerunac je rekao kako će biti spreman boriti se od rujna, ali kako je ovaj okršaj bio u kolovozu, za očekivati je kako će borba za ujedinjenje pojaseva biti negdje krajem tekuće kalendarske godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider