FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
to se zove obožavatelj

VIDEO: Japanski konobar trčao kilometar za Cro Copom

Mirko Filipović velika je zvijezda u Japanu gdje će ponovno nastupiti u ringu ove nedjelje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je od vrhunca Cro Copove karijere i osvajanja Prideovog Grand Prixa prošlo deset godina, on je i dalje velika zvijezda među japanskim ljubiteljima borilačkih sportova. A takvih nije malo. Mirka tamo zaustavljaju na cesti, fotografiraju se s legendom kick-boksa i MMA-a te padnu u euforiju kada čuju ''Wild Boys''.

Tako će biti i ove nedjelje u Saitama Super Areni, mitskom mjestu njegove karijere u kojem se nije borio već osam godina. Mirko i njegov tim još uvijek muku muče s 'jet lagom' i nesanicom u večernjim satima, no do nedjelje će sve sjesti na svoje mjesto.

Na njegovom Facebook profilu možete pratiti kako se ekipa zabavlja u slobodno vrijeme, a objavili su i snimku susretu Cro Copa i jednog velikog navijača. Radi se o konobaru iz jednog restorana, koji je, kaže Stipe Drviš, trčao kilometar za njima samo da mu se Mirko potpiše na majicu.

Borbu Cro Copa i Korejca Hyun Man Myunga gledajte ove nedjelje u večernjim satima na Novoj TV, a cijeli Rizinov event koji uključuje i prvo kolo Grand Prixa gledajte UŽIVO i besplatno na GOL.hr-u od 8:00 po hrvatskom vremenu (prijenos je moguće gledati isključivo s područja RH).

Hoće li Cro Cop pobijediti Hyun Man Myunga (nedjelja od 8:00 UŽIVO na GOL.hr)?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider