FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Legendarni Terror

Trušček o fotografiji koja će se pamtiti: "Nekako imam sreće s tim profilkama sa svojih borbi"

Ivica Terror Trušček izgubio je svoju zadnju borbu protiv Christiana Jungwirtha, ali je dodatno učvrstio svoj status balkanskog BMF-a.

Za vikend nas očekuje novi spektakl u Las Vegasu, zvijezdama nakrcani UFC 276 predvodit će jedan od najatraktivnijih boraca današnjice, prvak u srednjoj kategoriji Israel Adesanya, čije su borbe često vrlo atraktivne, međutim  teško može u istu rečenicu s hrvatskom MMA legendom Ivicom Truščekom kad je riječ o atraktivnim mečevima.

Israel Adesanya "Najdominantniji sam prvak u povijesti sporta, on je tek nova žrtva" divider

Terror je u svojoj zadnjoj borbi izgubio od Christiana Jungwirtha na Oktagon MMA-u prekidom u drugoj rundi, ali je dodatno učvrstio svoj status balkanskog BMF-a jer je fotografija njegovog okrvavljenog lica snimljena poslije meča postala viralna.

MMA škola Zelga Galešića MMA škola: Može li Cannonier skratiti distancu protiv jednog od najboljih udarača u povijesti? divider

"Nekako imam sreće s tim fotografijama koje su dobre profilne. Imao sam jednu i sa meča protiv Aleksandra Jankovića, a sad ovu još bolju. Pukla mi je koža, izgleda ružno kao da me netko napao nožem. Imam ukupno pet šavova na licu, ništa strašno, ali izgleda strašno prije nego li se zakrpa“, rekao je Ivica Trušček u Lucky Punchu.

Vše pronađite u novoj epizodi Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider