FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nama se sviđa

Trušček predložio savršeno mjesto za uzvrat Vase i Croate pa pronašao suparnika i sebi

Ivica Trušček smatra kako bi se Vaso Bakočević i Francisco Barrio trebali boriti u pulskoj Areni u rujnu.

Legendarni Ivica Trušček uskočio je popuniti cipele Igora Pokrajca i pridružio se voditelju Vladi Bobanu i analitičaru Zelgu Galešiću u novom Lucky Punchu. Najavili su borbe s UFC-a 276 koji slijedi za vikend u Vegasu, ali se pozabavili i match-makingom za FNC-ov event koji bi trebao biti u Puli u rujnu.

Ivica Trušček smatra da je to idealna prilika za uzvrat najiščekivanije balkanske borbe, one između Vase Bakočevića i Francisca Barrija, ali pronašao je i svog sljedećeg suparnika.

MMA škola Zelga Galešića MMA škola: Može li Cannonier skratiti distancu protiv jednog od najboljih udarača u povijesti? divider

Bakočević i Croata susreli su se na zadnjem FNC-ovom događaju u Karlovcu i nastavili "prodavati“ svoju skorašnju uzvratnu borbu pri svakom susretu u dvorani grada na Četiri rijeke. Trušček smatra kako bi im sljedeći susret trebao biti u rujnu u Areni u Puli.

"Moje idealno zamišljanje je da se moj prijatelj Barrio bori protiv Vase i ja protiv Save Lazića“, započeo je Trušček, a Boban uskočio.

Israel Adesanya "Najdominantniji sam prvak u povijesti sporta, on je tek nova žrtva" divider

"Nisi rekao moj prijatelj Vaso…“

"Kad mi on nije prijatelj. Nismo neprijatelji, ali nismo ni prijatelji, a Croata mi je prijatelj pa bih volio da taj meč bude baš tamo.“

Više pronađite u novom Lucky Punchu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider