FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dagestanski nogomet

VIDEO Islam završio pripreme za UFC 294 nogometnom utakmicom koju "Khabib ne može izgubiti"

Pripreme za UFC 294 koji možete gledati u prijenosu na gol.hr-u u subogu od 20 sati, Islam Makhachev završio je nogometnom utakmicom.

Khabib Nurmagomedov (Foto: Screenshot)

Aktualni prvak lake kategorije Islam Makhachev branit će svoj pojas protiv Alexandera Volkanovskog na UFC-u 294 u Abu Dhabiju u subotu od 20 sati uz prijenos na gol.hr-u i kasnije na Novoj TV.

Nasljednik Khabiba Nurmagomedova zaključio je teži dio priprema za revanš protiv aktualnog prvaka u perolakoj, a čini se kako su u njegovom timu dobro raspoloženi.

Etihad Arena za UFC 294 VIDEO Pogledajte čudesan 3D plakat za borbe na UFC-u 294 u Etihad Areni divider

Za kraj priprema njegov trener Khabib organizirao je partiju nogometa s ostalim članovima Islamovog tima, ali mnogi koji znaju situaciju nisu bili zadovoljni kako ih je Nurmagomedov rasporedio po terenu.

"Brate, Khabib ne može izgubiti ovu utakmicu, svi koji malo znaju igrati nogomet su u njegovoj momčadi“, komentirao je Islam, koji je utakmicu odgledao sa strane kako se ne bi ozlijedio za važnu borbu.

Volkanovski vs. Makhachev UFC videom najavio spektakl koji nas čeka: Makhachev spreman, Khabib se vraća u njegov kut divider

"Ovako je nekoć zabijao pravi Ronaldo“, pohvalio se legendarni umirovljeni borac, a sad Makhachevov trener Khabib Nurmagomedov poslije gola koji je zabio.

Pogledajte dagestanski nogomet u videu ispod od šeste minute nadalje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider