FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
konačni dokaz

Ipak nije kraj: Khabib objavio fotografiju koja je oduševila sve borilačke zaljubljenike

Khabib Nurmagomedov vjerojatno se još nije do kraja oprostio od UFC-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se kako je vrlo blizu objava koju čeka UFC svijet. Khabib Nurmagomedov ipak nije završio svoju karijeru i odradit će još najmanje jednu borbu u UFC-u. Novi dokaz stigao je od samog Khabiba, koji se požalio da je od 2015. na doping testiran 47. put.

Ako je dagestanski borac još uvijek pod prismotrom USADA-e, to bi moglo značiti kako još se još uvijek misli boriti. Njegov je menadžer nedavno objavio kratku poruku na društvenim mrežama ''30:0'', što je skor koji je njegov preminuli otac želio da njegov sin ima prilikom kraja karijere.

gol expired Ruska legenda pokazala strašne posljedice tučnjave izvan ringa koja je obišla svijet divider

Spominjao je tu želju i sam Khabib, koji se, podsjetimo, prošlog mjeseca nakon pobjede nad Gaethjeom oprostio zbog obećanja koje je dao majci. No predsjednik UFC-a Dana White odmah je rekao kako misli da će jedan od najpopularnijih boraca svijeta opet u oktogon te da je njegova odluka o oproštaju donesena pod naletom emocija.

Nakon ove posljednje objave većina obožavatelja smatra da se Khabib vraća u 2021. godini kako bi ispunio želju pokojnog oca i stigao do 30. pobjede u 30 borbi u MMA-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider