FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
želi ispuniti obećanje svom ocu

Khabib se vraća!? Menadžer svojom vrlo jasnom objavom dao naslutiti da ipak nije kraj

Khabib Nurmagomedov ipak bi se trebao vratiti u oktogon i loviti 30. pobjedu u svojoj savršenoj karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Khabiba Nurmagomedova i još brojnih sjajnih boraca, Ali Andelaziz, jednom je objavom na Twitteru izazvao kaos među obožavateljima MMA-a, naročito onima koji navijaju za Khabiba Nurmagomedova.

On je na svom profilu prije manje od 24 sata napisao:

"30:0."

To je omjer pobjeda i poraza koji je Khabib Nurmagomedov lovio još dok je bio aktivan, odnosno omjer do kojeg se namjeravao boriti pa umiroviti. Takav je navodno bio dogovor s njegovim ocem, koji je preminuo u srpnju ove godine.

gol expired Pogledajte jedan od najbrutalnijih boksačkih nokauta: Nakon prvog se pridigla pa požalila divider

Podsjetimo, Khabib se umirovio krajem listopada kada je upisao 29. pobjedu u karijeri protiv Justina Gaethjea ugušivši ga u drugoj rundi. Nakon toga je u jednom emotivnom obraćanju u oktogonu otkrio da je obećao majci da se više neće boriti bez oca te da svoju riječ mora održati.

Nakon toga je predsjednik UFC-a Dana White otkrio da će Khabib ipak razgovarati s majkom jer da je sve izrečeno s jako puno emocija u oktogonu i čini se da je razgovor uspio. Barem tako sugerira objava njegova menadžera koji nema nijednog drugog borca koji je također na omjeru 29:0 u karijeri...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider