FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Prave poslastice

Igor Pokrajac najavio novi UFC spektakl: "Nunes daleko ispred svih"

Stručni komentator Nove TV Igor Pokrajac analizirao je predstojeći UFC spektakl...

Amanda Nunes (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ove nedjelje ujutro po hrvatskom vremenu na rasporedu je novi UFC spektakl. Riječ je o UFC-u 224 u Rio de Janeiru. Izravni prijenos možete gledati od 4 ujutro uživo na GOL.hr-u, a na Novoj TV u nedjelju u večernjim satima.

UFC 224 predvodi domaća predstavnica i aktualna prvakinja Amanda Nunes i to u svojoj trećoj obrani titule. Nakon što joj pojas nisu uspjele oduzeti Ronda Rousey ni Valentina Ševčenko, red je došao na Raquel Pennington. Problem je jedino to što nakon te borbe nije nastupala, a Nunes titulu brani treći put, no prvi put u svojoj domovini i veliki je favorit.

Pokrajac: Nunes daleko ispred svih

Stručni komentator Nove TV i poznati bivši hrvatski MMA borac Igor Pokrajac ističe:
„Svi normalno očekuju dobru borbu i dobra otpor Raquel, ali mislim da Nunes daleko ispred svih svojih protivnica. Teško je uopće osvojiti titulu, a onda je kamo li je i obraniti. Svaka obrana nosi svoj teret i mislim sada u toj kategoriji jako teško.“

Sunaslovna borba bit će prava poslastica za sve fanove MMA-a. U duelu srednje kategorije srest će se Ronalda "Jacarea" Souze i Kelvina Gasteluma. „Jacare“ jedine UFC poraze ima u borbama protiv prvog izazivača Yoela Romera i aktualnog prvaka Roberta Whitakera i jasno je kako bi pobjedom u ovoj borbi izborio revanš protiv pobjednika borbe za titulu.

„Najzanimljivija borba po meni, ali i po svim gledateljima je borba između Jacarea i Gasteluma. Teško je procijeniti tko će pobijediti, to su sve top borci“, kaže Pokrajac.

Glavni program otvorit će dvojica bivših prvaka, dvije brazilske legende, Lyoto Machida i Vitor Belfort. Belfortu bi to trebala biti oproštajna borba u karijeri i ovaj je dvoboj idealna uvertira za spektakl u Riju.

U preostale dvije borbe vidjet ćemo u bantamu Johna Linekera i Briana Kellehera, a tu je i obračun dviju vrlo izazovnih borkinja, popularnih i na društvenim mrežama Dern MacKenzie i Amande Cooper.

Glavni program UFC 224 spektakla možete gledati UŽIVO na portalu GOL.hr u nedjelju od 4 sata ujutro, a na Novoj TV u nedjelju u večernjim satima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider