FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Šuškalo se o tome

Brzorastuća UFC-ova zvijezda otkazala nastup samo dva dana prije vaganja, evo i zašto

Ian Garry otkazao je nastup na UFC 296 koji se održava u Las Vegasu.

Ian Garry (Foto: Afp)

Ian Machado Garry otkazao je nastup na posljednjem velikom UFC-ovom eventu, UFC 296 koji se održava u Las Vegasu. Irac se trebao boriti s Vincenteom Luqueom, ali povukao se iz meča samo dan prije službenog vaganja.

Garryja je spriječila upala pluća, moglo se pretpostaviti da nešto nije uredu kada se Irac nije pojavio na danu za medije. Luque se nada da je Dana White to imao u glavi te da će uspjeti pronaći zamjenu, ali teško da će netko iz top 15 uskočiti tako brzo prije meča.

Vedran Jugović i Duje Strukan Kapetan Osijeka iznenadio odabirom najboljeg igrača HNL-a: Tko je to ispred Livaje i Petkovića po Jugovićevu mišljenju? divider

Garryjevo ime često se spominje posljednjih tjedana nakon što je njegov privatni život isplivao u prvi plan. Naime, Garry živi zajedno sa svojom suprugom Laylom i njezinim bivšim mužem zajedno u kućanstvu.

Osim što je njegov brak s 14 godina starijom Laylom pod paskom javnosti, Garry nije omiljen niti u borilačkim krugovima zbog čestih promjena dvorana i ponašanja prema drugim borcima.

UFC 296 možete pratiti uživo na gol.hr-u u noći sa subote na nedjelju s početkom u 4.00.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider