FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva osveta

Hvalili ga da je bolji od Miočića, a sad ga je ponizio i s trona skinuo Fedorov učenik

Bellator je dobio novog prvaka poluteške kategorije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Bellator 244 spektaklu vidjeli smo detronizaciju, i to kakvu, Ryana Badera s trona poluteške kategorije. Njega je na poprilično brutalan način bez pojasa ostavio Vadim Nemkov nakon brutalnog high-kicka koji je bio početak Baderovog kraja.

Ono što smo nakon toga vidjeli je ponižavanje dotadašnjeg prvaka na tlu koje je zaustavio sudac.

Bader je više od tri godine vladao ovom kategorijom u Bellatoru te bio jedna od najvećih uzdanica organizacije. On je čak i aktualni prvak u teškoj kategoriji čiji je pojas osvojio protiv legendarnog Fedora Emelianenka u finalu Grand Prixa. Ovo je bila svojevrsna osveta Rusa jer je Nemkov Fedorov učenik.

gol expired Bahati borac teško nokautiran: Ovako završe oni koji po kavezu hodaju spuštenih ruku divider

Prošlogodišnja pobjeda protiv Fedora bila je, prije točno godinu dana, razlog izjave Bellatorovog šefa Scotta Cokera kojoj su se mnogi nasmijali. On je svoju zvijezdu gurao u meč sa Stipom Miočićem koji je tada u revanšu pobijedio Daniela Cormiera i uzeo onaj najugledniji, UFC-ov pojas. Tvrdio je tada Coker da je upravo on najbolji teškaš današnjice.

No legendarni Rus nažalost već više od deset godina nije bitan faktor u samom vrhu ovog sporta pa ni pobjeda nad njim nije zavarala MMA fanove koji su danima ismijavali izjave Bellatorovog dvojca.

Sada je Bader na brutalan način skinut s trona, a novi prvak Nemkov, koji je prije pet godina gubio i u japanskom Rizinu, je pokazao da da je prilično napredovao u Bellatoru gdje još nije poražen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider