FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PROŠLE GODINE BEZ NASTUPA

Hrvoje Sep napokon ponovno u ringu, ovog mjeseca čeka ga meč u Barceloni

Hrvoje Sep ugovorio je meč protiv Omara Garcije za 27. siječnja u Barceloni.

Hrvoje Sep (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Bivši hrvatski boksački olimpijac, Hrvoje Sep, u proljeće 2022. godine odradio je najveći meč svoje dotadašnje profesionalne karijere.

Nažalost, Ricards Bolotniks bio je nešto bolji od njega te ga je u neizvjesnom meču savladao jednoglasnom sudačkom odlukom.

Filip Hrgović Je li Hrgović prevaren? Jednostavno izvisio? Zapravo, niti jedno od toga! divider

35-godišnji boksač iz Vrbanje nedaleko Županje nastupio je nakon toga u jednom slabijem meču krajem 2022. godine, gdje je u Zaboku došao do lake pobjede, dok je u 2023. bio bez meča.

No, ova godina bi za boksača profesionalnog omjera 12-1 trebala biti vrlo plodna. Prvi od dva već potvrđena nastupa čeka ga 27. siječnja u Barceloni.

Hrvoje će se boriti protiv Španjolca Omara Garcije (18-11), boksača koji je daleko od neke kreme, no riječ je o iskusnom protivniku koji će biti jako dobar ispit nakon tako duge pauze.

Mario Hezonja Hezonja još uvijek ne može vjerovati: "Ponosan sam što sam igrao u povijesnoj utakmici" divider

Nakon toga će Hrvoje nastupiti 23. ožujka u Zagrebu na IBA-inoj priredbi Night of Champions, gdje ga čeka vrlo jaki meč protiv Gazimagomeda Gafurova Jalidova, boksača kojeg pamtimo po nokaut pobjedi protiv Gabrijela Veočića s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Taškentu.

Nada se Sep ove godine odraditi nekoliko jakih mečeva, s ciljem da se ponovno nađe na poziciji gdje je bio prije spomenutog meča protiv Bolotniksa.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider