FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hearnov prijedlog

Hrgović pred borbom života? Ako pobijedi, borba za naslov prvaka mu je izvjesna

Hrgović bi mogao dobiti veliku borbu, čak najveću u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eddie Hearn, jedan od najvažnijih ljudi u boksu i menadžer Filipa Hrgovića, plasirao je veliku vijest u intervjuu za Boxing Social.

Novinar je pitao Hearna hoće li se Alen Babić boriti protiv Hrgovića, a on je bez imalo skrivanja bio jasan. Želja mu je da se Hrgović bori protiv Daniela Duboisa, sjajnog 23-godišnjeg britanskog borca.

gol expired Lokomotiva dovela juniora Barcelone: U Zagreb ga poslao Guardiolin brat divider

Dubois je pet godina mlađi od Hrgovića i velika je boksačka nada, a ako se borba uskoro dogovori, to bi Hrgoviću bio najveći izazov u dosadašnjoj karijeri. Pobjeda protiv elitnog borca plasirala bi ga vjerojatno u borbu za naslov prvaka svijeta teške kategorije.

''Hrgović je u TOP 5 boraca svijeta''

Hearn je malo primirio Alena Babića, koji silno želi borbu protiv Hrgovića, no neće je dobiti.

"To je velik meč dvojice Hrvata. To bi se trebalo održati na nekom od stadiona. To je velika stvar. Ali, slušajte, Filip Hrgović borac je za vrh svijeta. Svakako jedan od TOP 10 teškaša, možda i po vještini TOP 5. On se mora boriti protiv Daniela Duboisa. To bi bio sjajan meč između dva mlada teškaša. No vratimo se na Babića i Hrgovića. Ne bih to rekao Babiću u lice, ali, smiri se, trebaju ti još desetorica prije Hrgovića", zaključio je Hearn.

Tko je Daniel Dubois?

Na Duboisu se radi da postane prvak, tek su mu 23 godine, ali već je izgradio ime u svijetu boksa. Ima 14 pobjeda kao profesionalac, a i dalje je bez poraza kao i Hrgović (10-0). Poznat je po svojoj snazi udaranja. Kao amater bio je petostruki državni juniorski prvak.

John Fury, otac slavnog boksača, pohvalio je Duboisa i rekao mu da je on prvak nakon što se umirove Fury, Joshua i ekipa.

''Dubois je jako opasan borac. Vjerujem da je on novi prvak nakon što se ostali umirove'', rekao je John Fury.

  

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider