FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte intervju

Hrgović opleo po Babiću kao nikad dosad: "Prebio bih ga besplatno na ulici", Savage mu odgovorio

Filip Hrgović žestoko je komentirao mogući meć s Alenom Babićem i nije dugo morao čekaati odgovor.

Eddie Hearn i Filip Hrgović (Foto: Jurica Galoić/Pixsell)

Hrvatski teškaš Filip Hrgović ponovo je ostao bez borbe, poslije Luisa Ortiza odbio ga je i Joseph Parker jer želi zaliječiti ozljedu i priuštio mu ozbiljne probleme jer još nema suparnika za eliminacijski meč za pojas koji trenutačno drži Oleksandar Usyk, a to je ponovo vratilo u fokus njegovu kavgu s Alenom Babićem.

"Ovo postaje sprdnja. Prošli smo cijelu IBF-ovu ljestvicu u potrazi za suparnikom. Boksači nas odbiju i prije nego što dođemo do priče o novcu. Nitko ne želi boksati za naslov.

Filip Hrgović I Parker odbio Hrgovića, a njegov promotor nudi rješenje IBF-u: "Odbiju nas prije nego što uopće spomenemo novac"

"Sve što možemo jest lobirati prema IBF-u da nastavimo nuditi meč ostalim boksačima redom po rankingu ili da jednostavno odrede Filipa kao obaveznog izazivača. To je ono prema čemu mi sad gledamo. IBF mora reagirati jer je njihova ljestvica postala ruglo. Ljudi se ne bi trebali nalaziti na njoj ako nemaju namjeru boriti se za titulu – rekao je Hrgovićev promotor Kalle Sauerland.

Upravo s IBF-ovom ljestvicom sprdao se Hrgovićev veliki rival Alen Babić komentirajući Sauerlandove izjave da ih je i on odbio.

"To je očajan čin, nekih miševa. Gledam ih kao miševe jer izlaze samo kad je mrak, kad nitko ne vidi. To je običan miš koji stalno laže, koji je već puno puta lagao. Zašto bi ja odbio tu borbu kad ju ja zovem cijelo vrijeme? Oni kao nude borbe svima, a boksao je s 255. na svijetu, šta to znači da su ga 254 boksača odbili?!“

Alen Babić Babić napušta tešku kategoriju i šalje poruku Hrgoviću: "Samo me dvojica mogu vratiti – Sir Allen i Kocka"

Ovaj rasplet situacije ponovo je vratio u fokus okršaj Babića i Hrgovića, a El Animal je kao nikad do sad govorio o Babiću u jednom intervjuu.

"Jedini način na koji bih se borio s njim jest da pobjednik uzima sve. Nokautirao bih ga u nekoliko rundi bez problema. Neće na meni zaraditi ni dolara. Drugi scenarij bi bio da ga prebijem na ulici, bez naplate“, rekao je Hrgović.

Babićev post na Instagramu Babićev post na Instagramu (Foto: Instagram)

Nije trebalo dugo da njegove riječi stignu i do Savagea, koji je na Instagramu samo poentirao:

"Prihvaćam tvoju uličnu borbu.“ Pa nastavio sprdati Hrgovića na toj društvenoj mreži...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati