FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Neka čuju promotori

Hrgović zagrmio nakon pobjede: "Dosta mi je ovakvih mečeva, želim adrenalin i teške borbe!"

Filip Hrgović je protiv Emira Ahmatovića došao do 14. pobjede otkako je iz amaterskog boksa prešao u profesionalni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filip Hrgović je pobijedio Emira Ahmatovića nakon što je sudac Allen Huggins početkom treće runde prekinuo meč.

Dvaput je u drugoj rundi njemački boksač završavao na podu, sudac mu je odbrojavao i pustio ga da nastavi meč, ali bilo je jasno da sve skupa baš i neće dugo potrajati. Hrgović je početkom treće runde dokrajčio Ahmatovića i produžio svoju seriju pobjeda, a onda je boksačkim promotorima poslije meča poručio:

"Dosta mi je ovakvih borbi gdje znam unaprijed da ću pobijediti. Želim kompetitivne mečeve, borbe koje donose određeni adrenalin, teške borbe."

U razgovoru za Boxing Social Filip je pohvalio Ahmatovićevu hrabrost.

gol expired Što sada čeka Hrgovića? Odmah smo se sjetili obećanja koje je dao slavni promotor divider

"Vidio sam u njegovim očima da je to hrabar tip, ali jednostavno nema alate. Nije dovoljno velik i snažan, jednostavno nije na toj razini, ali je hrabar. Kad vidim da tipovi nemaju toliko snage, onda zapostavim obranu. Kao što sam rekao, želim teške mečeve gdje moram biti oprezan, brz, poput mačke."

Hrgović je na koncu pokazao i jednu modricu ispod desnog oka koju je dobio baš zbog činjenice da je bio toliko superioran Ahmatoviću pa si je mogao priuštiti da zapostavi obranu, a to je nešto što baš i neće moći raditi protiv ozbiljnijih protivnika.

gol expired Ovo je 38-godišnji Kinez protiv kojeg Hrgović želi boksati: Viši, teži i opasniji od sinoćnjeg protivnika divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider