FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
On je svoje odradio

Što sada čeka Hrgovića? Odmah smo se sjetili obećanja koje je dao slavni promotor

Filip Hrgović je arhivirao Emira Ahmatovića i sad s nestrpljenjem iščekuje novog suparnika u profesionalnoj boksačkoj karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filipu Hrgoviću trebalo je nešto više od dvije runde da riješi Emira Ahmatovića i u 14. meču profesionalne karijere dođe do 14. pobjede, pri čemu 12. nokautom.

Nakon što je prva runda protekla u klasičnom ispitivanju snaga, već u drugoj je njemački borac srpskih korijena dvaput završio na podu. Sudac je Ahmatoviću odbrojavao, ovaj se uspio podići i nastaviti meč, ali vidjelo se na početku treće runde da je vidno uzdrman i Hrgović je to iskoristio, natjeravši serijom udaraca suca da prekine meč.

Ahmatović je bio još jedan u nizu boksača za kojeg se znalo da nije dorastao Filipu. Hrgović je nekoliko klasa iznad što je i demonstrirao u sinoćnjih nešto više od šest minuta u ringu.

Pitanje koje se samo po sebi postavlje je na koga bi sad mogao ići Hrgović. Po završetku meča sjetili smo se obećanja koje mu je javno, na konferenciji za medije, dao boksački promotor Eddie Hearn.

gol expired Hrgović pobijedio Ahmatovića u Las Vegasu: Na početku treće runde sudac prekinuo meč! divider

Navodeći imena poznatih boksača koji su svojedobno odbili meč s Hrgovićem (Michael Hunter, Luis Ortiz, Andy Ruiz, Charles Martin), Hearn je poručio:

''Mogu te uvjeriti, ako odradiš posao u subotu navečer, IBF-ov eliminator te čeka u idućoj borbi. Već imamo jednog boksača koji je spreman prihvatiti taj meč."

Filip je svoj dio posla obavio, na redu je Hearn.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider