FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
obrušio se i na ufc

Urnebesna "čestitka" bivšeg UFC prvaka novom kralju bantama: "Koja si pušiona. Ružni krumpiru"

Bivši prvak muha kategorije i bantama obrušio se na svog nasljednika i UFC.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši UFC-ov dvostruki prvak u muha i bantam kategoriji, umirovljeni Henry Cejudo, na duhovit je način čestitao svom nasljedniku Petru Janu osvajanje upražnjene bantam titule na UFC 251 eventu u Abu Dhabiju.

Rus Jan je tehničkim nokautom u petoj rundi slavio protiv brazilske legende Josea Alda i po prvi put u svojoj karijeri osvojio pojas prvaka. Odmah se nakon njegove pobjede na društvenim mrežama javio donedavni prvak Cejudo, koji je "čestitao" Janu.

Trilogija Miočića i Cormiera UFC izbacio spektakularnu najavu za trilogiju Miočića i Cormiera: "Za ostavštinu. Za povijest" divider

"Čestitam dragocjeni Petr Jan. Ali totalna si pušiona! Bio bi sretan da preživiš dvije runde sa mnom. Ti ružni krumpiru. #iznajmiprvaka", napisao je Cejudo, pa nakon intervjua koji je Jan odradio s Jonom Anikom, za koji mu je trebao prevoditelj prozvao i UFC.

"Čestitam UFC. Sada trebate unajmiti i prevoditelja za svog #unajmiprvaka. Bravo".

Usman gazi Masvidalu po stopalima VIDEO Što je to UFC prvak izvodio u borbi?: "To nije u modi od 2003. godine" divider

Otkako je otišao u sportsku mirovinu ovog svibnja Cejudo je vrlo glasan na društvenim mrežama i proziva jako puno boraca, pogotovo u perolakoj diviziji u kojoj se još nije borio i nema taj pojas. Tako je rekao i da želi pojas koji je obranio Alexander Volkanovski, no Australac ga je glatko odbio.

"Borba s njim bi bila korak unazad u mojoj karijeri. A ja želim biti GOAT (greatest of all time)", kazao je Volkanovski na pitanje novinara o Cejudu.

Kamaru Usman udara Masvidala Usman izdominirao Masvidala i obranio pojas UFC prvaka, Volkanovski "ukrao" pobjedu Hollowayju divider

POBJEDA KAMARU USMANA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider