FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
to bi bio pravi rat

Gospođa Miočić poslala novu poruku UFC-u: Želi spektakularnu borbu s američkim gorostasom!

Ryan Marie Miočić, supruga američkog borca hrvatskog porijekla, jednom je fotografijom poslala jasnu poruku UFC-u.

Galerija Stipe Miočić i Ryan Marie Miočić (FOTO: Instagram) Stipe Miočić i supruga Ryan (Instagram) Miočić dominira nad Ngannouom (Foto: AFP) +3 Cormier i Miočić (Screenshot)

U najavi 2018. sa svih je strana najavljivano kako UFC želi nove spektakle u ovoj godini. Conor McGegor napokon bi se trebao vratiti tamo gdje i pripada, a pregovaralo se i s neporaženim boksačkim prvakom Floydom Mayweatherom.

UFC-ov čelnik Dana White i društvo žele i veću konkurenciju u teškoj kategoriji gdje već neko vrijeme vlada samo jedan čovjek. To je američki Hrvat Stipe Miočić koji je pokorio konkurenciju u kraljevskoj kategoriji i učinio je, na njegovu sreću, dosadnom.

Zbog nedostatka prave konkurencije UFC je odlučio spariti dva apsolutna vladara poluteške i teške kategorije, pa će se tako početkom srpnja boriti Daniel Cormier i Stipe Miočić, a ulog je Stipin teškaški pojas.

No što dalje, ako znamo da Cain Velasquez nije baš blizu povratka borbama te kako veteran Fabricio Werdum možda dobije još jednu jedinu šansu za napad na pojas. Čelnici organizacije žele vratiti gorostasa i bivšeg prvaka Brocka Lesnara. O tome se priča mjesecima, a sastanak Whitea i Lesnara početkom tjedna opet je aktualizirao priču za koju svi govore da je riješena stvar.

Lesnar je velika zvijezda koja se proteklih godina vratila u lažni hrvački show (ili WWE ili kečeri), da bi se na jednu borbu još jednom okušao u UFC-u protiv legendarnog Marka Hunta, i to pod kanadskom zastavom gdje danas živi. No nakon toga je pao na dopinškom testu te je uslijedio novi oproštaj od MMA sporta u kojem je bio od 2007. do 2011. godine. On bi UFC-u sigurno donio novac, no prvo treba do kraja odraditi kaznu koju mu je propisala stroga američka antidopinška agencija USADA.

Da je Stipe zainteresiran za novu konkurenciju, dokaz je i objava njegove supruge na Instagramu. Gospođa Miočić već je jednom poslala poruku UFC-u kada je kritizirala jednu njihovu objavu nakon pobjede protiv Ngannoua. Ovaj je put Ryan Marie objavila spojenu fotografiju Whitea i Lesnara te komičara Joeyja Diaza koji je popularizirao jednu izjavu ''Dajte ga Miočiću.''

Jasno je da Stipina supruga podržavu ideju borbe Mičića i Lesnara koja bi sigurno obojici donijela veliko bogatstvo. No prvo Stipe mora pobijediti Cormiera u srpnju, a Lesnar zasad još nepoznatog protivnika koji će ga čekati na povratku u oktogon. Moguća borba Miočić – Lesnar dogodili bi se najranije krajem ove ili tek sljedeće godine.
 

 

Objavu dijeli Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider