FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"šokirana sam"

Glumačka ljepotica Halle Berry obožava MMA: Iz prvog reda pratila težak poraz prijateljice!

Glumačka ljepotica Halle Berry voli i prati MMA.

Halle Berry (Foto: Screenshot Twitter) (Foto: Screenshot Twitter)

U Inglewoodu se održao posljednji UFC event godine, UFC 232, na kojem smo vidjeli dvije borbe za naslov prvaka. Mnogo puta znamo čuti da žene ne gledaju ovaj okrutan sport i da je to samo za mušku populaciju, no jedna od najseksi glumica današnjice veliki je fan.

Riječ je o Halle Berry koja se na društvenim mrežama pohvalila "outfitom" za praćenje spektakularnog eventa u Inglewoodu, a potom je sjela u prvi red do oktogona i pratila cijeli event.

"Selfie za borilačku večer... spremni smo. #CyborgVNunes", napisala je Halle Berry.

Glumica poznata po ulogama u X-Menu najviše se veselila ženskoj borbi za titulu između Amande Nunes i prvakinje Cris Cyborg, s kojom je i prijateljica. Njezina borkinja je brutalno nokautirana za svega 51 sekundu, što šokiralo lijepu Halle Berry.

Na samom kraju eventa Berry i Nunes su se srele u hodniku Forum Arene i nakratko popričale te se izgrlile.

Jon Jones dominantno vratio pojas, Nunes šokirala MMA svijet i nokautirala Cris Cyborg! UFC 232 Jednoručna kimura Chiese Jednoručna kimura Chiese +6 Jones udara Gustafssona

Lavica Amanda Nunes šokirala cijeli svijet: Za samo 51 sekundu brutalno nokautirala Cris Cyborg! Nunes udara Cyborg Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider