FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mcgregor se nije gasio

Conor napravio šou na presici, Khabib izgubio uvodnu rundu: "Ti mali, prljavi, lažljivi štakoru"

Održana je jedna od najintrigantnijih konferencija za novinare u povijesti MMA-a.

Galerija Presica Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova (Foto: AFP) Khabib vs Conor McGregor press (Screenshot) McGregor s viskijem i pojasevima (Screenshot) +8 McGregor prijeti Khabibu na presici (Screenshot)

Održana je konferencija za novinare uoči borbe godine između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova. Njujorški Radio City Music Hall bio je domaćin vjerojatno najintrigantnijoj konferenciji za novinare, na kojoj su se po prvi put nakon incidenta u Brooklynu oči u oči susreli Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov.

Kao što je bilo za očekivati, McGregor je bio vrlo "lajav" i pokušao je ući u glavu neporaženom borcu iz Dagestana, koji je pak uspio ostati smiren i nije nasjeo na svakojake provokacije irskog borca.

McGregor došao s dva pojasa i viskijem

McGregor je na presicu stigao s dva pojasa UFC prvaka, koja su mu oduzeta zbog dvogodišnje neaktivnosti, te bocom vlastitog viskija "Proper Twelve", koji je prije samo koji dan pustio u prodaju.

Odmah na startu konferencije McGregor je krenuo s kritikama po pitanju organizacije same presice.

"Da sam ja vlasnik ove organizacije, u ovoj bi prostoriji bili je.... navijači! Gdje su je... navijači? Sve ovo radimo zbog navijača. Gdje su? Morao sam doći ovdje zbog ove gluposti i nema navijača? No, dobro. Započinimo s ratom!", rekao je McGregor na otvaranju.

Irac je tijekom presice koja je trajala nešto više od pola sata konstantno ponavljao da je Khabib "mali prljavi, ljažljivi štakor", koji nije imao hrabrosti izaći iz autobusa koji je on napao u Brooklynu, već je ostao u njemu.

"Uživat ću u premlaćivanju ovog malenog škatora sa staklenom bradom", ponovio je desetak puta Irac.

Okrivio Dagestanca za incident s autobusom

Od Nurmagomedova se nije imalo čuti ništa pametno, s obzirom da se ponavljao da je jedino bitan datum 7. listopad kada će naučiti McGregora lekcijama.

Vratimo se i na incident u Brooklynu kada je McGregor razbio staklo autobusa kolicima. Za sve je to optužio Nurmagomedova koji je napao njegovog timskog kolegu Artema Lobova, ali i zbog činjenice da nije želio izaći iz autobusa.

Khabib mu je na to odgovorio da mu je ranije trebao poslati poruku i da bi on došao na bilo koju lokaciju da to riješe.

"Zašto nisi poslao poruku? To je sve što si trebao napraviti".

U jednom trenutku presice McGregor je od nekoga iz publike zatražio da mu donese plastične čaše kako bi mogao natočiti viski i nazdraviti za rođendan Khabibu, koji je upravo na taj dan slavio 30. rođendan!

Conor mu je pokušao gurnuti čašu u ruke, no Dagestanac ga je mrtvo-hladno pogledao i poručio da nikada ne pije alkohol. Tu je došlo do manje napetosti, pa je predsjednik UFC-a Dana White morao udaljiti McGregora od Khabiba.

Nakon razgovora s novinarima uslijedilo je odmjeravanje, kojem su bili prisutni Dana White i još trojica policajaca u pozadini! Za slučaj naravno da dođe do preuranjenog okršaja. McGregor je pokušao još ponešto reći svom suparniku, no Khabib se nije dao. U konačnici se Irac poriječkao s nekim iz Nurmagovedovog tima.

UFC 229 iz Las Vegasa moći ćete pratiti uživo na GOL.hr-u 7. listopada od 4 sata ujutro, te istog dana u večernjim satima u snimci na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider