FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
potpuni kaos u new yorku

Kakav luđak: McGregor upao u dvoranu sa svojim svitom i napao autobus s borcima, a na kraju je priveden!

Conor McGregor priveden je u policiju nakon što je upao u dvoranu u Brooklynu i sa svojim svitom napao autobus s borcima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najavljivao je kako se neće pojaviti, ali ipak nije izdržao. Conor McGregor stigao je u New York i skupa sa svojom ekipom prouzročio nerede u Barclays Areni u kojoj se u nedjelju s početkom u 4:00 po našem vremenu održava UFC 223 uz izravan prijenos na GOL.hr-u.

Što se točno dogodilo? McGregor je stigao u dvoranu i pokušao doći do boraca koji su je napuštali nakon završetka medijskih obveza. Kad su stigli do jednog kombija, poletjele su i stolice, a nerede su smirivali pripadnici osiguranja.

U tom ludilu su McGregor i društvo razbacivali stvari po dvorani, a Irac je uzeo i bacio jedan dio ograde. Navodno je Khabiba Nurmagomedova zvao da izađe iz kombija, a Michael Chiesa je ima porezotine na lice od stakla.

McGregora i njegove ljude je ispred dvorane čekalo vozilo u koje su se ukrcali i odvezli. Na kraju su američki portali prenijeli vijest kako je McGregor priveden u policijsku postaju.

 

 

A post shared by Adam (@adamhilllvrj) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider