FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tko je nestrpljiv?

Furyjev promotor predložio Hrgovića za spektakl: ''Kažu da je on iduća velika stvar, pa da ga vidimo''

Filip Hrgović našao se u slučajno u prepucavanju promotara najvećih boksača današnjice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović priprema se na Floridi za novu borbu koja ga ovog vikenda čeka u SAD-u protiv 39-godišnjeg veterana Rydella Bookera. Naš boksač je na omjeru 11-0 i sve osim 12. pobjede bila bi prava senzacija i korak nazad u karijeri.

Ipak, Booker je prošle godine u svom posljednjem meču dobro namučio Kubrata Puleva, idućeg izazivača Anthonyja Joshue, koji ga je pobijedio sudačkom odlukom.

''Udaram jače od Puleva i krećem se brže '. Vjerujem da je Rydell imao nešto uspješnih trenutaka protiv njega, ali protiv mene neće imati niti jedan'', samouvjereno je poručio Hrgović uoči meča.

gol expired Stvara se nova atraktivna kategorija u boksu: Hrvat bi bio među favoritima, poručio je da želi naslov divider

Filip se ovih dana spomenuo, doduše ne po imenu i prezimenu, u raspravi između promotora Tysona Furyja, Franka Warrena i najpoznatijeg boksačkog promotora današnjice, Eddieja Hearna. Kako je zbog korone kod Povetkina otpao revanš s Dillianom Whyteom ovog mjeseca, Hearn je predložio Whytea kao protivnika Tysona Furyja u prosincu.

''On je bio u kombinacijama za Tysnovog izazivača pa su onda prijetili tužbama, a onda su ga gurnuli protiv Povetkina koji ga je uništio. Propustio je svoju priliku, pregažen je u toj borbi i ne trebamo ga više'', poručio je Warren, a onda predložio sljedeće:

''Oni imaju jednog borca kojem se sad ne mogu sjetiti imena, ali znam da imaju europskog boksača koji će kao biti ''sljedeća velika stvar''. Njega su pokušavali usmjeriti prema Duboisu, ali neka ga stave s Whyteom. Imaju ih u istom kampu i mogu organizirati tu borbu. Rekli su da je on iduća velika stvar pa hajdemo vidjeti je li to istina. Stavite ga u ring s Whyteom", poručio je Warren.

To bi, naravno, definitivno bila borba karijere za Hrgovića, ali njegovi promotori ipak će pričekati s takvim kapitalcima kako bi mu dali priliku da skupi još pobjeda i stvori mediji hype oko sebe. Oni znaju što rade, no boksački fanovi, ali i sam Hrgović su nestrpljivi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider