FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tyson se pohvalio

Furyjev brat brutalno nokautirao protivnika, ali događa mu se isto što i Hrgoviću

Tommy Fury nokautirao je protivnika u drugoj rundi, ali ga fanovi ismijavaju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manje poznati Fury, Tysanovov brat Tommy ostvario je i četvrtu pobjedu u svom petom profesionalnom boksačkim meču u karijeri. Mlađi Fury nokautirao je Litvanca Genadija Krajevskog, no mnogi su ga ismijavali prije i nakon samog meča.

Razlog je reputacija Baltičkog bombardera'' koji je izgubio dosadašnjih svih 11 borbi u karijeri. Ne samo to, čak osam od tih 11 poraza dogodilo se prošle godine. Zbog toga ga mnogi nazivaju ''topovskim mesom'' pa su 21-godišnjeg Furyja mnogi na društvenim mrežama kritizirali i prije borbe.

gol expired Je li ovo najbrži nokaut svih vremena? Poslije tri sekunde sve je bilo gotovo divider

Litvanac je morao dobiti kisik kako bi mogao ustati nakon nokauta, a mnogi osim Furyja prozivaju i organizatora BT jer je protivnik bio nedostojan ovakvom meču.

Fury je inače poznat kao reality zvijezda pa je vjerojatno jedini profesionalni boksač na svijetu koji nakon svega četiri borbe ima preko tri milijuna pratitelja na Instagramu.

''Pričao sam s njim nakon borbe. On je hrabar borac. Boks je jedna stvar, ali zdravlje je ipak najvažnije. Sretan sam samo što se na kraju normalno pridigao i što će Božić dočekati s obitelji.''

gol expired Legendarni Rus htio utjerati dug pa završio u bolnici: Snimka otkriva kako nije očekivao ovakav odgovor divider

Furyja već an startu karijere prozivaju da mu se namještaju laki protivnici kako bi došao do nekog ozbiljnijeg skora. No to je tako u boksu. Slične probleme ima kod nas i Filip Hrgović iako su njegovi protivnici puno jači. Boks je jednostavno tako ustrojen.

Tysonu nije smetalo, pohvalio se bratom na Twitteru...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider