FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hrga nestrpljivo čeka

Fury izjavom dodatno odškrinuo vrata Hrgoviću za napad na titulu: Evo što je poručio Usiku

Tyson Fury još je jednom opleo po Oleksandru Usiku, a ishod situacije s nestrpljenjem prati Filip Hrgović koji se nada napadu na titulu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tyson Fury mogao je ući u ring protiv Ukrajinca Oleksandra Usika za ujedinjenje teškaških titula, ali Kralj cigana odabrao je boriti se protiv MMA borca Francisa Ngannoua na priredbi u Saudijskoj Arabiji.

Britanac se odlučio na lakši meč protiv debitanta u boksačkom svijetu, nešto poput Mayweathera i McGregora, ali zasad nije dignuta tolika pompa oko meča dvojice nokautera.

Filip Hrgović Hrgović o frustracijama, kritikama i svom receptu za Usika: ''On je najbolji na svijetu, ali ja sam velik'' divider

WBC-ov prvak u teškoj kategoriji poznat je po svojim neozbiljnim izjavama i najavama umirovljenja, a u tom tonu je poruka Usiku.

''Ne zanima me više zato što je veliki seronja. Ionako ga je pobijedio Daniel Dubois. Sada je postao irelevantan. Sto posto sam siguran da ga je nokautirao s tim udarcem u tijelo. Odustao je u tom trenutku. On je velteraš, Shawn Porter, ali pobijedio ga je u velteru, do 75 kilograma. Više me ne zanima. Prva postaja je Francis Ngannou, druga postaja je banka'', rekao je Fury za iFL TV.

Dobre vijesti za Hrgu

Usik i Fury trebali su se boriti proljetos, ali meč je propao zbog više razloga, a najviše se ističe podjela honorara koji bi išao debelo u korist Britanca. Usik je pristao na podjelu honorara 70-30 u korist Furyja, ali navodno je došlo do problema oko dogovora honorara u slučaju revanša.

Stadion Gorice Dobra posjećenost u HNL-u se nastavlja: Gorica rasprodala domaću tribinu, u prodaji karte za Torcidu divider

Dobre su ovo vijesti za Filipa Hrgovića koji se nada da će uskoro ući u ring s Usikom, trenutno se čini da bi jedino Fury mogao pomrsiti planove 31-godišnjem Sesvećaninu, ali prema posljednjim izjavama, Fury je sve dalje od meča za ujedinjenje titula.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider