FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
traži se borba za pojas

Počeo pritisak na Miočića i UFC: "Navodno je aut do ožujka, a mi se moramo boriti za nešto"

Francis Ngannou krenuo je u lobiranje da UFC organizira borbu za pojas prvaka, pa makar i bez Stipe Miočića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je bilo i očekivano, počeo je pritisak na Stipu Miočića da ponovno brani svoj pojas UFC prvaka. Pritisak, naravno, dolazi od čovjeka koji čeka prvi u redu na pokušaj da oduzme pojas našem prvaku, a njegovo je ime Francis Ngannou.

On se u noći s utorka na srijedu ponovno oglasio nekoliko puta i prozvao Miočića, ali i UFC da se predugo čeka u teškoj kategoriji. S obzirom na četiri ekspresne pobjede u posljednje dvije godine, Ngannou je nestrpljiv da ponovno dobije priliku da se bori za naslov, iako ga je u siječnju 2018. godine Miočić doslovno ponizio i izdominirao u 25 minuta borbe.

No Ngannou smatra da je dovoljno napredovao u te posljednje dvije godine i da je spreman za osvajanje pojasa prvaka. Zato vrši pritisak na UFC i američkog borca hrvatskih korijena.

gol expired VIDEO: Khabib ''uspavao'' Gaethjea pa se psihički slomio i rasplakao te na kraju objavio kraj karijere! divider

"Dvije borbe za naslov prvaka u UFC-ovoj teškoj diviziji u posljednje dvije godine i još uvijek ne znamo kada će biti iduća. Izazivači se moraju boriti za nešto. #ThisIsSucks", napisao je Ngannou i vjerojatno nasmijao veliki broj ljudi svojim hashtagom.

U idućoj objavi Ngannou je otkrio i nešto što mi do sada nismo znali, a to je da na Miočića ne možemo računati sve do ožujka. Nadali smo se početku godine, ali čini se da će se to još malo prolongirati.

"Navodno je Stipe aut do ožujka. Ako moramo čekati do tada, to će biti gotovo još jedna godina do nove borbe", napisao je Kamerunac pa zaključio.

gol expired Nakon Miočića, UFC omalovažava još jednog sjajnog borca: "Pokvarit ću dan Khabibu. Razj**at ću im plan" divider

"Borio sam se 20 sekundi u posljednjih 16 mjeseci. #ThisIsSucks", zaključio je Ngannou.

Podsjetimo, Stipe je u posljednje tri godine odradio trilogiju protiv Daniela Cormiera i nakon uvodnog poraza upisao dvije pobjede te vratio odnosno obranio pojas prvaka.

Trenutačno se oporavlja od tog posljednjeg 25-minutnog rata protiv Cormiera, ali i novog uboda u operirano oko. Ako mu se već toliko bori, Jon Jones je stigao u tešku kategoriju, pa neka lobira za borbu s njim.

Miočić je rekorder UFC-a i najveći borac u povijesti teške divizije, te samim time ima pravo birati kada će se vratiti unutar jedne godine, koliko može držati pojas prvaka, a da se pritom ne bori.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider