FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipe će imati odgovor

Ngannou priprema tajno oružje za Miočića? Pogledajte zastrašujuće udarce!

Manje od 10 dana ostalo je do najveće teškaške borbe u povijesti UFC-a: Stipe Miočić vs. Francis Ngannou!

Francis Ngannou udara koljenom (Screenshot)

Samo devet dana ostalo je do spektakularnog MMA okršaja za titulu UFC-ova prvaka u teškoj kategoriji. Naslov brani naš Stipe Miočić, a suparnik mu je po mnogima najjači profesionalni udarač svijeta – Francis Ngannou.

UFC 220 u Bostonu i meč za titulu prvaka u teškoj kategoriji moći ćete pratiti na našem portalu GOL.hr u nedjelju od 4 sata ujutro te istoga dana u večernjem terminu na Novoj TV.

Tko će slaviti u meč dvojice zastrašujućih boraca? Mišljenja su podijeljena, no većina, uključujući predsjednika UFC-a Danu Whitea, ipak smatra da će francuski Kamerunac postati novi prvak UFC-a. Snaga njegova udarca, i općenito njegova fizička snaga, uistinu je zastrašujuća. To je demonstrirao i u videu gdje radi sparing sa svojim trenerom, na kojem se po zvuku i reakciji pomoćnika može "osjetiti" koliko su zapravo moćni ti njegovi udarci!

O nokautu protiv Alistaira Overeema, kojim je dobio priliku boriti se za naslov prvaka UFC-a, još je uvijek česta tema u MMA krugovima. Svaka osoba koja se nađe "u traci" u kojoj Ngannou zamahuje ima veliku šansu završiti u bolnici, no Stipe Miočić uvjeren je da će to izbjeći.

Uostalom, ako dobro pogledamo njegova posljednja četiri meča (Andrei Arlovski, Fabricio Werdum, Alistair Overeem, Junior dos Santos), nijedan ga borac nije uspio pošteno udariti zahvaljujući Stipinim sjajnim eskivažama. Jedino je Overeem uspio smjestiti dobar direkt koji je posjeo Miočića, ali to je sve. Rijetko se koji teškaš tako dobro izmiče pred "bombama" drugih boraca, pa nema razloga vjerovati da će biti drugačije protiv Ngannoua.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider