FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
"bravo majstore"

Hrgović se oglasio nakon pobjede, Modrić mu čestitao: "Kao što sam i obećao! U lovu na naslov"

Filip Hrgović tehničkim je nokautom slavio protiv Rydella Bookera, kojem je nanio prvi poraz nokautom u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filip Hrgović upisao je protiv Rydella Bookera 12. profesionalnu pobjedu u karijeri. On je na Floridi slavio protiv Amerikanca tehničkim nokautom u 5. rundi, odnosno nakon što je sudac odlučio prekinuti dvoboj zbog prevelikog broja udaraca kojih je Booker primio u glavu.

Nedugo nakon pobjede Hrgović se oglasio na društvenim mrežama, podijelio nekoliko fotografija iz ringa te uz njih napisao:

"Kako sam i obećao! Tehnički nokaut 5. runda. Još jedna pobjeda za tim Hrgovića. #ULovuNaNaslov", napisao je hrvatski boksač.

gol expired Nakon brutalne dominacije Hrgović prozvao "Instagram borce" i konkretna imena za idući meč divider

Hrga je vrlo popularan sportaš pa su mu se tako na njegovu objavu javili i čestitali Luka Modrić, Ivan Klasnić i još mnogi drugi naši poznati sportaši.

"Bravo majstore", napisao je Luka Modrić.

Hrgović je nakon pobjede poželio da mu za idući meč daju nekog iz Top 10 društva, ne trojicu najboljih jer je svjestan da do njih može doći s tek nekoliko pobjeda protiv velikih imena.

gol expired Hrgović "nalupao" Bookera i slavio tehničkim nokautom: Sudac je morao zaustaviti El Animala divider

"Michael Hunter, Zhang Zhilei, Joe Joyce, Daniel Dubois, tkogod... Povetkin, Dillian White, Chisora... Želim pobijediti sve te dečke. To će biti moja priprema za one najbolje u kategoriji", naveo je Hrgović samo neke od boksača protiv kojih bi želio ući u ring prije nego što dobije priliku boriti se za naslov prvaka svijeta protiv boraca kao što su Anthony Joshua ili Tyson Fury.

Hrgović je Bookeru nanio prvi poraz nokautom u njegovoj karijeri, u kojoj je odradio okruglih 30 mečeva i upisao svega četiri poraza. Tri dosadašnja upisao je jednoglasnim sudačkim odlukama, a posljednji je stigao od Kubrata Puleva, jednog od potencijalnih kandidata za borbu za naslov prvaka svijeta. 

gol expired Lagan poput pera, oštar poput šila: Upoznajte budućnost hrvatskog rukometa - Ivana Martinovića divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider