FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"momci, potpišite ugovor"

Nakon brutalne dominacije Hrgović prozvao "Instagram borce" i konkretna imena za idući meč

Filip Hrgović želi meč protiv Top 10 borca kako bi se približio meču za titulu prvaka svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filip Hrgović uvjerljivo je stigao do 12. pobjede u profesionalnoj karijeri nakon što je tehničkim nokautom slavio protiv 39-godišnjeg Rydella Bookera.

Meč je prekinut početkom pete runde nakon što je sudac odlučio da je Booker primio previše snažnih udaraca u glavu, te da zbog njegovog zdravlja mora zaustaviti dominaciju našeg boksača.

Nakon meča Hrgović je bio vrlo zadovoljan svojom izvedbom, ali i iznenađen koliko je Booker uspio izdržati i primiti udaraca.

"Hvala Bookeru koji je prihvatio ovaj meč. Sjajno se borio. Iznenadio me koliko je udaraca izdržao i primio. Očekivao sam da će ranije pasti", komentirao je Hrgović nakon pobjede, pa još jednom pohvalio svog bivšeg sparing partnera.

gol expired Hrgović "nalupao" Bookera i slavio tehničkim nokautom: Sudac je morao zaustaviti El Animala divider

"Imao je težak život. Provesti u zatvoru 12 godina nije lako i zaista mu čestitam na način na koji se vratio u boksački vrh".

Voditelja intervjua naravno da je zanimalo što sada slijedi za El Animala, koji je potom otkrio da ima velikih problema s pronalaskom suparnika za idući meč.

"Poslali smo ugovore brojnim borcima no nitko ne želi potpisati ugovor. Ej, momci, potpišite ugovor. Pa nisam tako strašan", kazao je i nastavio.

"To su sve Instagram borci. Želim se boriti s nekim odmah ispod najboljih boraca u diviziji, Tysona Furyja, Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera. Želim Parkera, Duboisa, Chisoru, Povetkina, Whitea... Dajte mi sve njih. Znam da jedino pobjedama protiv njih mogu doći do meča protiv najboljih u diviziji", zaključio je Hrgović.

S obzirom na prikazano, boksački fanovi sigurno će htjeti vidjeti Hrgovića što je prije moguće ponovno u ringu, pa nas ne bi iznenadilo da se borba protiv jednog od spomenutih boraca dogodi već u prvoj trećini iduće godine.

gol expired Nova runda prepucavanja hrvatskih teškaša: "Dobio sam erekciju! Sve ću napraviti da uđemo u ring'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider