FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
VEĆ PRIJE LJETA

Hrgović dobio meč kakav je želio: Za dva mjeseca ulazi u ring protiv čovjeka koji ga je prozvao!?

Filip Hrgović i Daniel Dubois trebali bi se boriti 1. lipnja u Saudijskoj Arabiji.

Filip Hrgović (Foto: Profimedia)

Meč, koji se prije nešto više od mjesec dana počeo kuhati, čini se da je dogovoren.

Filip Hrgović ući će u ring protiv britanskog boksača Daniela Duboisa, a to bi se trebalo dogoditi prvog dana mjeseca lipnja u Saudijskoj Arabiji.

Trener otkrio ekskluzivu, čekamo potvrdu

Tako barem glase informacije koje je podijelio trener hrvatskog boksača, Ronnie Shields. On je to otkrio u podcastu u kojem je jučer sudjelovao, dodavši kako je to informacija koju je upravo tih trenutaka dobio.

Naravno, službene potvrde nakon tako nečega još uvijek nema, ali to je čovjek do kojeg će takva informacija doći među prvima, tako da nema razloga da u nju ne vjerujemo.

Hrgovića je Dubois otvoreno prozvao u veljači, kad se Filip ponudio za uskakanje u meč protiv Oleksandra Usika. To mu se nije ostvario, nakon čega mu je glavni saudijski boksački organizator Turki Alalshikh ponudio šest potencijalnih protivnika, među kojima je bio i Dubois. 

Očito su obojica odmah bili zainteresirani

Tada se spominjao 8. ožujka, a čini se kako je obojici to zapravo bio tek previše uranjen termin, ali da su za meč bili itekako zainteresirani. Sad čekamo i službenu potvrdu da će za dva mjeseca i 12 dana njih dvojica ući u ring.

Dubois je bivši WBA regular svjetski prvak, što ne možemo zvati pravom svjetskom titulom, ali mu je bila dovoljna da napadne tri svjetske titule i u kolovozu prošle godine borio se protiv Usika. Taj meč mogli ste gledati u prijenosu na našem portalu.

Hrgović je inače potvrđen kao službena zamjena za meč Tysona Furyja i Oleksandra Usika, koji je pomaknut za 18. svibnja. Dođe li ponovno do neke ozljede, El Animalov meč protiv Duboisa vjerojatno više neće igrati ulogu i hrvatski će se teškaš boriti dva tjedna ranije nego što se trenutno očekuje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider