FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
snimka na novoj tv

Ferguson i Gaethje priuštit će fanovima borbu za pamćenje: Budite noćas uz GOL.hr

UFC 249 gledajte noćas UŽIVO od 4 sata ujutro na GOL.hr-u te u snimci na Novoj TV od 22:25.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tony Ferguson i Justin Gaethje borit će se od 4 sata ujutro, uz izravan prijenos na GOL.hr-u, za pojas privremenog prvaka UFC-ove lake kategorije. UFC 249 vraća se na spektakularan način eventom u Jacksonvilleu, koji vam UŽIVO i u snimci donose Nova TV i GOL.hr.

Tony Ferguson trebao se na ovom eventu boriti protiv Khabiba Nurmagomedova za pojas koji drži Dagestanac, no zbog zatvaranja granica Khabib nije u mogućnosti doći i braniti pojas. Umjesto njega uskočio je Gaethje, po mnogima idući u redu za pokušaj uzimanja titule prvaka.

UFC 249 uživo na GOL.hr Gaethje prebio Fergusona i postao privremeni UFC-ov prvak: Khabib se odmah javio zagonetnim komentarom i potvrdio novu borbu divider

Riječ je o dvojici super atraktivnih boraca, neovisno što dolaze iz lake kategorije. Obojicu krasi vrlina, odnosno želja za završavanjem borbe prije posljednjeg gonga, a na to ukazuje i njihova statistika.

Otkako je 2017. godine stigao u UFC, Gaethje je odradio šest borbi i zaradio sedam bonusa! Za debi u kojem je nokautirao Michaela Johnsona taj sjajni borac zaradio je bonus za najbolju borbu večeri i najbolju izvedbu večeri.

U pet borbi nakon toga također je uzimao bonuse, tako da je spektakl s njegove strane zagarantiran. U MMA karijeri upisao je 21 pobjedu i dva poraza. Gubio je od Dustina Poiriera i Eddieja Alvareza, a trenutačno je na nizu od tri pobjede nokautima u prvoj rundi. Njegove žrtve bili su James Vick, Edson Barboza i Donald Cerrone, a Ferguson će biti njegovo najveće iskušenje u karijeri.

gol expired Zbog njih se UFC 249 ne propušta: Ngannou i Rozenstruik brutalno nokautirali MMA legendu divider

Tony Ferguson nije poražen punih osam godina i trenutačno je na nizu od 12 uzastopnih pobjeda, što je ujedno rekord lake kategorije u UFC-u. Posljednju je upisao prije gotovo godine dana kada je doktor morao prekinuti njegov meč protiv Donalda Cerronea, kojem se oko od silnih udaraca u potpunosti zatvorilo i nateklo.

U karijeri je bio sudionik pet najboljih borbi večeri, te je po jednom ostvario bonus za najbolji nokaut, gušenje i izvedbu večeri. 

Sam Khabib je rekao da je Ferguson najluđi tip u oktogonu i najveći ispit za njega. To nije rekao za nikoga do sada pa ne treba sumnjati u mišljenje čovjeka koji po mnogima u cijeloj svojoj karijeri nije izgubio nijednu jedinu rundu.

gol expired HNS reagirao nakon privođenja izbornika Vukojevića: "Najoštrije osuđujemo svaku vrstu nasilja" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider