FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kutak za kladioničare

Evo kako su naši analitičari prognozirali glavni program nakrcanog UFC-a 276

Sjajni UFC 276 gledajte u izravnom prijenosu na gol.hr-u od četiri ujutro u nedjelju.

Za vikend se spremite za sjajnim borbama nakrcani UFC 276 koji će predvoditi Israel Adesanya i Jared Canonnier. Borba za pojas bit će šlag na kraju sjajnog glavnog programa večeri.

Naši MMA analitičari Zelg Galešić i Ivica Trušček u novom Lucky Punchu analizirali su četiri borbe na main cardu jer u trenutku snimanja ove epizode još nije bila poznata peta, ali u međuvremenu su dodali Robbieja Lawlera i Bryana Barberenu u velteru.

Vjeruju O'Malleyu, navijaju za Pereiru

Glavni program otvorit će Pedro Munhoz i Sean O'Malley u bantamu:

"Munhoz je najteži dosadašnji zalogaj za O'Malleyja, iako u zadnjih pet borbi ima samo jednu pobjedu. O'Malley je u zadnje vrijeme iskočio, poznamo ga još kad ga je Dana White otkrio i stavio na PPV event i sa PPV eventa ga više nikad nije skinuo. On je super popularna ličnost, nije samo više MMA borac, nego je poznata osoba. Fantastično si gradi karijeru, ali mora protiv Munhoza potvrditi da to zaslužuje. Mislim da će O'Malley dobiti na bodove“, smatra Galešić.

MMA škola Zelga Galešića MMA škola: Može li Cannonier skratiti distancu protiv jednog od najboljih udarača u povijesti? divider

"Za Munhoza sam znao da je nokautirao Codyja Garbranta, ali u pripremi emisije sam saznao u kakvoj je formi O'Malley pa zato i ja tipujem na njega“, dodao je Trušček.

Strickland i Pereira?

"Strickland može isprljati tu borbu, može ga rušiti, pritisnuti uz kavez. Sve bi to stavio na stanu Stricklanda da ne znam da već godinama trenira s Teixeirom koje takva vrsta borca. Koji sigurno kad te uhvati u parteru nije jednostavan, zato ću staviti na Pereiru“, kaže Zelg, a Trušček se ponovo složio:

"Zbog Adesanye bi volio da pobjedi Pereira i zato što mi se Strickland ne sviđa, to su već dva razloga da stavim na Pereiru.

gol expired Lucky Punch: Ikona MMA kaveza u studiju, brutalni UFC 276, Delija, FNC... divider

Slažu se i oko glavne dvije borbe

Za Hollowaya i Volkanovskog kažu:

"Holloway jer mislim da je dovoljno smanjio razliku u drugoj tako da mislim da će u trećoj slaviti. Izgleda malo drugačije, malo je tanji, suši Max ovaj put. Izgleda mi u boljoj formi nego zadnji put“, misli Trušček, a Zelg kaže:

"Slažem se, ako se Holloway uspio maknuti od video igrica i odradio pravi kamp, ovaj put će ići na sve ili ništa, ubaciti u višu brzinu i slaviti na bodove.“

Stipe Miočić vs. Daniel Cormier Stipe Miočić stigao u svoj drugi dom: UFC objavljuje ime sljedećeg protivnika? divider

Adesanya ili Canonnier?

"Volio bih da se nešto promijeni u srednjoj kategoriji, ali vjerujem da će Adesanya biti predominantan u ovoj borbi“, kaže Zelg.

"Vjerujem isto tako, osim ako Cannonier uspije odglumiti Blachowicza, ali mislim da će to biti teško u ovoj kategoriji“, podvukao je Terror.

Više pronađite u novom Lucky Punchu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider