FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
POSEBNO IZDANJE

Lucky Punch: Ikona MMA kaveza u studiju, brutalni UFC 276, Delija, FNC...

Lucky Punch je detaljno najavio UFC 276, ali i aktualne teme s domaće MMA scene.

Uoči povratka UFC-a na gol.hr i Novu TV nakon dvomjesečne pauze, borilački magazin Lucky Punch još jednom donosi najdetaljniju najavu, ovaj put spektakularne UFC 276 večeri koja će biti prepuna sjajnih mečeva.

Spektakl kojeg predvode Israel Adesanya i Jared Cannonier možete gledati u izravnom prijenosu na gol.hr-u ove nedjelje od 4 ujutro ili u snimci na Novoj TV u večernjim satima.

Vlado Boban i Zelg Galešić predstavili su najzanimljivije sa svjetske i regionalne scene, a u studiju im se pridružila borilačka ikona, Ivica Trušček.

Adesanya veliki favorit

UFC prvak Israel Adesanya u borbu ulazi kao veliki favorit. Očistio je dobar dio srednje kategorije. Jared Cannonier je jedan od rijetkih koji nije dobio priliku i bit će zanimljivo vidjeti može li ''Killa Gorilla'', kako mu glasi nadimak, napraviti senzaciju oktogonu Las Vegasa.

Može li izazivač naći rupe u planu Adesanye analizirao je Zelg u svojoj MMA školi.

Volkanovski gubi titulu?

U Lucky Punchu se detaljno analizirala i sunaslovna borba večeri, trilogija Alexandera Volkanovskog i Maxa Hollowayja. U studiju je prevladalo mišljenje da bi čovjek s Havaja mogao s trona skinuti prvaka makedonskog porijekla iz Australije koji je oba puta slavio ''za dlaku'', možda u jednoj borbi i nepravedno.

Zelgova MMA škola posvećena je dijelom i ovoj sjajnoj borbi.

Opasni Pereira protiv Stricklanda

Poseban naglasak stavljan je i na čovjeka koji se bori protiv Seana Stricklanda, to je Brazilac Alex Pereira. Čovjek koji je dva puta u kickboxing ringovima pobijedio Israela Adesanyju i grabi prema vrhu kategorije u UFC-u.

Matija Blažičević borbe zamijenio krpanjem kolega

Znate li što rade cutmani? Kako se postaje cutman? Bivši hrvatski MMA borac Matija Blažičević objasnio nam je tajne tog zanata i kako se počeo nakon karijere baviti tim poslom.

FNC i Delija u PFL-u

FNC u Karlovcu pred punom dvoranom opravdao je očekivanja i osvrnuli smo se na sve što se događalo tamo.

Ante Delija je ponovno u polufinalu PFL-ovog turnira, analizirali smo i njegov nastup.

Uživajte u još jednom izdanju borilačkog magazina Lucky Punch!


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider