FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ubijena kći kao motivacija

Jedva je suspregnuo suze nakon poraza: Slomljeni Harris nije uspio upisati toliko željenu pobjedu

Walt Harris svim je silama htio pobjedu protiv Alistaira Overeema koju je želi posvetiti ubijenoj pokćerki Anaihi.

Nadamo se da uvertira u nijedan budući meč UFC-a neće biti poput ove kojoj smo svjedočili na UFC on ESPN večeri u Jacksonvilleu. Smrt pokćerke Walta Harrisa bila je njegov glavni motivator u okršaju protiv Alistaira Overeema, no nije ga u konačnici odvela do pobjede.

Krajem prošle godine Aniah je nestala nakon jednog izlaska u listopadu, te je krajem studenog pronađeno njezino beživotno tijelo. Harris i Overeem trebali su se boriti još u prosincu, no taj se okršaj tada bio odgođen.

U uvodu u ovaj ogled glavna priča bila je upravo životna drama američkog borca, zbog čega je sigurno i Overeemu bilo teško ući maksimalno nabrijan u ovaj meč. No, preživio je početni nalet Harrisa i u konačnici upisao 46. pobjedu u večeri uoči svog 40. rođendana.

gol expired Kako je moguće da je Overeem ovo preživio? Brada ipak nije tako "staklena" kako većina misli divider

Odmah po prekidu suca zbog tehničkog nokauta Overeem nije slavio već se spustio kod Harrisa kako bi ga utješio. Čak mu je u jednom trenutku rekao da mu je žao, te mu ponudio da treniraju zajedno u budućnosti. Harris je pak smogao snage i na samom kraju održao kratki govor u kojem se zahvalio svima koji su bili uz njega i njegovu obitelj u najtežim trenucima njegovog života.

"Hvala UFC-u. Bili su fenomenalni kroz cijeli ovaj proces. Supruga i ja smo jako zahvalni na svemu što su napravili za nas. Dugujemo vam sve. Želim se zahvaliti mom timu, mom treneru, volim te brate", rekao je Harris drhtava glasa i nastavio:

High-kick Overeema Alistair Overeem slavio veličanstvenim preokretom protiv Walta Harrisa u večeri kontroverznih odluka divider

"Bio je sa mnom svakog dana kroz sve što sam prošao. Sve vas volim. Želim se zahvaliti i svojoj zajednici kod kuće. Žao mi je što nisam ostvari pobjedu za vas večeras, ali bili ste uz mene i moju obitelj svo ovo vrijeme. Zahvalan sam vam", kazao je Harris te se u konačnici obratio svojim fanovima.

"Znam da niste ovdje, ali svima koji gledate od kuće, obećavam vam da ovo nije posljednje od 'Big Ticketa'. Idem kući, oporavit ću se fizički i emocionalno te vas uvjeravam da ću biti bolji."

BORBA OVEREEMA I HARRISA

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider