FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na gol.hr i novoj tv

Još samo malo do UFC spektakla: Otkrivamo tko je u prednosti u velikoj borbi Tilla i Thompsona!

Još nas samo dva dana dijele od novog UFC spektakla, ovoga puta s europskog tla - Liverpoola!

Darren Till vs Stephen Thompson

Ovoga vikenda nećete se morati buditi u noćnom terminu da biste uživali uz UFC. Najbolji borci svijeta stižu u Europu, a spektakl iz Liverpoola, s UFC Fight Night 130, donose vam GOL.hr i Nova TV.

Glavna borba u Liverpulu bit će veliki okršaj dvojice sjajnih udarača. Mladi Englez Darren Till prije sedam je mjeseci na fantastičan način razbio UFC-ovu legendu - Donalda Cerronea. Nokautirao ga je u prvoj rundi, zaradio nagradu za najbolju izvedbu večeri, i ušao u sam vrh UFC-ove kategorije velter.

"Vrlo je jednostavno: vjerujem da sam najbolji živući borac. To ću reći svaki put. Ja sam j... uvjeren u to. Vjerujte mi!"

Ali u nedjelju ga čeka novi strašan test: Stephen Thompson, vrhunski stand up borac, školski preciznog stila, koji kažnjava svaku neopreznost svojih protivnika.

"Darren Till, stand up borac koji zapravo ide na sve ili ništa. Ima taktiku, ima disciplinu, ali je zapravo agresivniji borac, što ga može koštati kod Thompsona, koji dobro pokriva distancu, i može ga lako uhvatiti u kontru", smatra stručni komentator Nove TV Igor Pokrajac.

Till će imati veliku navijačku podršku, jer se meč održava u njegovom rodnom Liverpoolu! Bit će to strašno intrigantan sudar, koji svaku prognozu čini gotovo nemogućom.

"Očekujem Thompsonovu pobjedu. Mislim da je ipak kvalitetniji borac od Tilla, ne umanjujući vrijednost Tillove kvalitete i domaći teren, ali mislim da je ipak Thompson još uvijek onaj gate-keeper divizije", smatra Pokrajac.

Prije glavne borbe večeri, uživat ćete uz još pet mečeva, od kategorije pero do srednje kategorije. Ono što Pokrajac najviše iščekuje je sjajni Finac rodom iz Irana: Makwan Amirkhani.

"Zato što je možda najzabavniji za gledati. Ne samo za vrijeme borbe, nego i izvan borbe. Uvijek donosi nešto novo, i na vaganju, i prije borbe, i poslije borbe."

Prijenos uživo UFC-ovog eventa iz Liverpoola gledajte na našem portalu GOL.hr od 19 sati, a na Novoj TV iste večeri od 23 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider